Speltips: Rasmus Höjlund målskytt till 2.55 hos Expekt .

Manchester United fortsätter att trilla djupare och djupare ner i krisen. Förlusten mot Crystal Palace senast i ligan följdes upp med ytterligare en förlust mot Galatasaray i Champions League. Fem förluster på de sju senaste matcherna är nästan ett skrattretande facit för Erik ten Hag sett till trupp och förväntningar.

Brentford kommer även dem från en något tyngre period. Sett till förväntningar blir genomslaget såklart inte lika stort. Endast en seger i ligan hittills i år, men en hel del kryss, gör att man står på tio poäng efter sju spelade matcher. Jag tycker spelet hackar betydligt mer än tidigare år och det är inte ett lika starkt Brentford som det varit tidigare.

Höjlund en av få spelare i form

Jag ser framför mig en relativt låst och försiktig matchbild mellan två lag som är ur form. En spelare som dock faktiskt inte är det heter Rasmus Höjlund. Två mål senast i förlusten mot Galatasaray och insatser i ligan som faktiskt lämnar en fin eftersmak. Jag gillar det jag ser av Uniteds nya nia. Han må vara opolerad och lite trubbig vissa gånger, men att det är en målskytt av rang tycker jag man ser.

Mot ett Brentford som dras med en hel del skadeproblem på viktiga spelare i de defensiva leden tror jag att det är Höjlund som gör målen, om någon gör det för United. Rashford ser kallare ut än glasspinnarna i frysen, Bruno Fernandes är inte heller i storform och på andra kanten roteras det friskt. Rasmus Höjlund är värvad för att göra mål, och det tror jag att det finns goda chanser till här.

Med två mål i ryggen i den senaste matchen tror jag Höjlund gör mål även här. Ett roligt spel att jobba in i soffan som jag även tror starkt på, och det spelas till 2.55 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip