Man United tar emot Burnley i ligacupen på onsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Lucky Sports .

Reken skrivs på måndagen, två dagar före matchen spelas. Om det framkommer något av intresse på presskonferenser eller i media före matchen kan reken komma att kompletteras med information.

För det är ju så med ligacupen. Det är en turnering där det kan gå att hitta riktiga guldkorn oddsmässigt, då det alltid finns en viss osäkerhet kring hur lagen kommer ställa upp. Extra speciellt den här gången med ett VM som nyss avslutats och där Man U hade vissa spelare som gick långt.
- Två spelare som vi väl får räkna ut helt är Varane och Martinez, vars landslag ju spelade finalen i söndags.
- Luke Shaw och Maguire spelade i stort sett allt för England, som åkte ut den 10:e december. Kanske får Maguire starten här som en chans att bygga vidare på sitt fina VM?
- Diogo Dalot ska ha dragit på sig någon skada i VM.
- Bruno Fernandes, Rashford, Fred och Casemiro är andra som spelat VM nyss.

Samtidigt är det här en chans till ett genrep inför ligans återstart strax efter jul. Så lurigt att pricka rätt i elvan för Man United, men visst lär den vara försvagad defensivt åtminstone.

Sen är det inte givet att Burnley kommer med starkast möjliga elva. De har dels en del skadeproblem (Vitinho sustaining an injury, Nathan Tella under the weather, Anass Zaroury still in his World Cup bubble and Connor Roberts the subject of a red card appeal) men är även på PL-jakt. Kompanys serieledargäng har åtta poäng ner till tredjeplacerade Blackburn och det ser bra ut. En cup-run skulle teoretiskt kunna stjälpa lagets PL-ambitioner. Men Kompany har aviserat att det lär blir ett starkt lag. Och det är inte längre Dyches gnet-Burnley. Gjort klart flest mål i Championship. En xg-överprestation, men de är helt klart ett av ligans starkaste lag offensivt. Har mest boll av alla lag i Championship. Lär försöka hålla i sin spelstil snarare än att parkera någon buss här.

Oavsett om Man United roterar måste dera offensiv ses som stakr nog för att kunna göra mål mot Burnley. Så det stora frågetecknet för det här spelet är om Burnley nätar. Ett mer offensivt balanserat Burnley mot ett defensivt försvagat Man United, som ju ofta släpper in mål - nog kan jag se det ske.

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip