Man United & ö2,5 mål i matchen spelas till 1.83 på bet365 . Resultat/totalt antal mål på Bet 365.

10. Manchester Utd 10 3 4 3 16:14 13

17. Crystal Palace 10 2 3 5 14:19 9

Läget i lagen: United har stooooora försvarsproblem. Inte bara kan vi konstatera att det släpps in lite för många mål (även om just det snacket är liiiiite överdrivet, ta bort matchen mot Leicester så har de släppt ett mål per match i snitt, vilket är dåligt med Utd-mått, men inte superdåligt), men man lider även av manfall här. Smalling är avstängd efter hjärnsläppet senast då han tog två varningar av den där typen som är så korkade att man saknar ord. Rojo skadade sig dessutom, så mittlåset från senast är borta. Evans skadad sedan tidigare och Phil Jones är troligen out liksom Rafael. Falcao verkar saknas igen. Tänkbar elva:

De Gea
Valencia, Carrick, McNair, Shaw
Fellaini, Blind
Di Maria, Rooney, Januzaj
Rvp

Crystal Palace har avstängning på viktige mittfältaren Jedinak. Wilfried Zaha får inte spela heller.

Tänkbar elva:

Speroni
Kelly, Dann, Delaney, Ward
Puncehon, Ledley, McArthur, Bolasie
Chamakh
Frazier Campbell

Mina tankar: Okej, det är väl bara att lägga ihop ett och ett här egentligen. United har ruskigt svårt att hålla nollan, oavsett motstånd egentligen. Nu får man dessutom rotera och spela med en helt ny backlinje igen. Även om Crystal Palace knappast har en av PLs vassaste offensiva uppsättningar så har de såklart möjlighet att göra åtminstone ett mål. Gjorde mål borta mot Arsenal och hemma mot Chelsea för att ta två exempel.

Samtidigt har United gjort det okej på hemmaplan efter premiärdebaclet mot Swansea. 4-0 mot QPR, 2-1 mot West Ham och Everton innan 1-1 mot Chelsea kom i senaste matchen. Det här är också något av en måstematch för Louis van Gaal och co. WBA borta, Chelsea hemma och City borta har inneburit blott 2/9 poäng. Det är tre rätt tuffa matcher och med tanke på statusen på United just nu så är det kanske inte så konstigt att poängfacitet ser ut så. Gjorde det trots allt okej både mot Chelsea och City så jag tycker egentligen inte det borde vara några problem med formen. Men har halkat en bit efter i tabellen och måste bara vinna en sån här match. Crystal Palace är väl ett rätt passande motstånd dessutom, släppt in näst flest mål i ligan hittills.

United är i det här läget skyldiga sina fans väldigt mycket. Laget har dessutom en hel del att bevisa och har bara ligan att fokusera på. Skulle det bli så att man tar ledningen här så tror jag man kommer blåsa på en del framåt för att försöka ta en klar seger. Övriga lag skulle kanske nöjt sig med att falla hem och bevaka. Rulla runt. Spara kraft. Men det finns ingen anledning till det för United. Med tanke på hur dåliga Crystal Palace sett ut och att United kunnat lägga allt krut på denna måstematch hela veckan så tror jag hemmalaget vinner här. Håller man nollan? Förmodligen inte. Gör man ändå det så har man goda chanser att lösa en ö2,5-lina på egen hand ändå mot det här Crystal Palace-laget. Tycker jag.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip