Man United gästas av Crystal Palace hemma på Old Trafford under söndagen och här gör Ralf Rangnick sin debut som United-tränare. Får han den drömstart han och United hoppas på? Ja, jag tror det.

Crystal Palace gästar Old Trafford i ett tufft läge. Bortalaget kommer från två raka utan seger då de tidigare i veckan nollades borta mot Leeds där de föll med 1-0 och omgången innan kammade de också noll, då genom 2-1-förlust på hemmagräs mot Aston Villa.
Gästerna för dagen är just nu på en elfte plats i tabellen och hittills har det blivit 16 poäng på 14 matcher och detta med en resultatrad på tre vinster, sju oavgjorda och fyra förluster samt en målskillnad på 19-20.

Manchester United har ersatt Ole Gunnar Solskjaer och detta med att först tillsätta Michael Carrick som en temporär lösning. Carrick har inte gjort bort sig då han fick se United fixa poäng mot Chelsea borta genom 1-1 och nu senast blev det full pott då Arsenal slogs här på Old Trafford med 3-2 tidigare i veckan.
Nu är dock den "riktiga lösningen" på plats och detta i Ralf Rangnick som är ny United-tränare. Rangnick lär vara taggad och så även hemmalaget, så min teori inför avspark i Manchester är att Crystal Palace kommer få det tufft!

SPELTIPS
Man United vinner matchen och detta till oddset 1.62 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip