Wayne Rooney kommer tillbaka till Old Trafford efter att ha spenderat 13 säsonger hos Manchesterlaget. Han är van vid att gå vinnande ur en match när han spelar på The theatre of dreams men det tror jag det blir ändring på i den här matchen.

Man United är fått ordning på sitt lag och mer tydligt vad respektive spelare ska göra för att man ska ta tre poäng i varje match. Lukaku som kom, just från Everton, har börjat lysande och gjort precis det varje Unitedfan hade önskat sig innan säsongen. Att Mourinho dessutom kunde plocka Nemanja Matic från Chelsea var ett kap som jag knappast tro kommer hända igen. Det var precis den spelartypen United behövde i det här laget. Tidigare säsonger har laget haft en bra offensiv men när man tappat bollen har det tagit alldeles för långt tid att vinna tillbaka den, vilket gjort att försvaret hos motståndarna har fått andas ut och hämtat ny energi. Med Matic på planen så blir presspelet något annat. Han är så bra på att läsa vart bollen kommer hamna att han oftast redan står där. Väldigt intressant att se honom precis innan United tappar boll hur han rör sig för att förbättra sin position, för att erövra bollen direkt när lagkamraterna har tappat den.

United vann komfortabelt mot Basel i veckan utan att spela fullt ut. 3-0 skrevs slutresultatet till och Basel var aldrig riktigt nära. Det som tog hårt på United i den matchen var att Pogba fick gå ut skadad. Uppges bli borta 4-6 veckor. Tungt för Mourinho att få klara sig utan honom men kortsiktigt så finns det andra spelare som kan vikariera på hans position.

För att vara Everton och vad klubben själva vill vara så ser det katastrof ut just nu. Spelade så sent som i torsdags i Italien mot Atalanta och fick stryk med 3-0. Förra helgen spelade laget hemma mot Spurs och det var återigen 3-0 i baken. Mot Chelsea förlorade man "bara" med 2-0. Visst, alla kan förlora mot Spurs och Chelsea men det är på sättet man gör det som hade oroat mig om man sympatiserar med Everton. Ser långa stunder ut som ett bottengäng som är där för att spela 0-0 och hoppas på att det räcker. Men trots att man backar hem så finns det öppningar och ytor för det andra laget som jag tycker med Evertons kvalité att man måste göra bättre. Även anfallsspelet ser dystert ut. Lukaku har lämnat och med honom så lämnade även målen Goodison Park. Som det ser ut just nu så kommer Everton få kriga att klara sig topp 8. Kan till med hamna på nedre halvan om det inte händer något för Koemans gäng.

Hade detta varit för några säsonger sedan hade jag aldrig rört -1,5 lina mot Everton. Men idag ser det annorlunda ut. Laget spelar inte fotboll just nu och kommer med ett stukat självförtroende. Kommer med all säkerhet backa hem och då tror jag Uniteds offensiv är för bra för att de blåklädda ska kunna stå emot.

Jag spelar Man United -1,5 @2.02 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip