FA-cupen är framme vid kvartsfinal och det sista laget att gå vidare till semifinal är antingen Man United eller Fulham.

Manchester United spelade i torsdags i Spanien där man hade några i första halvlek men kunde vinna enkelt över två matcher och i andra halvlek kunde Ten Haag rotera kraftigt och vila spelare som är tänkta till helgens match. Det finns en röd tråd i laget och spelsättet men det är tidigt in i systemet så det finns matcher där United underpresterar och det blir ännu tydligare nu när mittfältet inte är lika stabilt. Eriksen är långtidsskadad och Casemiro är avstängd och det ger Ten Haag problem. Vinner inte tillbaka bollen i lika hög grad som tidigare och på det sättet får man inte trycket som man vill ha på motståndet.

Fulham har gått med bästa laget i turneringen och väl framme i kvartsfinal kommer de såklart göra samma sak på Old Trafford. Hade ingenting att sätta emot Arsenal förra helgen men Palhinha är tillbaka efter avstängning nu och det är Fulhams viktigaste spelare. Så Fulham kommer vara betydligt bättre än man vad senast.

Rashford är glödhet

Rashford får mycket rubriker om vilken form han är i och det med all rätt. Han har ett självförtroende som är på topp och varje gång han får bollen så tror han att han kommer gå förbi sin spelare. Det är dessutom en spelare som gillar att ta avslut. Han skjuter gärna långt ifrån - som mot Betis i torsdags - om han får chansen och tar frisparkarna före Bruno i nuläget.

Ten Haag gav honom 60 minuter i veckan och det bytet var naturligtvis för att spara honom till den här matchen. Med den formen han är i så tror jag han löser den här linan under matchens gång.

Jag spelar Rashford över 2,5 skott @1,57 hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip