Man United tar emot Leicester på söndagen:
Mitt speltips: Specialaren att båda lagen gör mål i matchen + över 2,5 mål i matchen. bet365 .

Tätt matchande Man United ska ladda om efter att ha varit i Barcelona på torsdagen. 2-2 efter en riktig urladdning i andra halvlek. Har retur mot samma spanska storlag nu på torsdag, så någon tanke finns säkert på den. Får definitivt klara sig utan Casemiro här, brassen är avstängd. Alltid ett avbräck som bollvinnare på mitten. Eriksen out sedan tidigare.

Ställs mot ett Leicester som gjort mål i 16/22 ligamatcher. Nätat i alla utom en på bortaplan. Rodgers gäng har sett bra ut senaste veckorna när Maddison återkommit efter skada, Barnes och Iheanacho visat bra form och Teté kommit in bra som nyförvärv från Lyon. Mosade Spurs med 4-1 förra helgen och slog Villa med 4-2 innan dess. Bra flow i offensiven för dagen – mot ett Man United som radat upp bra resultat men slitit spelmässigt ska de ha bra chans att göra mål.

Man United har gjort mål i 21/23 ligamatcher, varav 14 raka. Ruggig Rashfordform främst, men även andra spelare som bidrar. Även om annat stjäl fokus (Barca & EL-final not Newcastle nästa helg) så har de allt att spela för i ligan också. Leicester är ett offensivt lagt lag som är bättre framåt än bakåt. Svag målvakt och en backlinje som inte är något exta – bör absolut ha toppchans att näta på hemmaplan här.

Bra chans för bägge lagen att göra mål här och jag tror inte vi stannar på 1-1. Att båda lagen gör mål och vi får över 2,5 mål i matchen känns därmed som ett bra spel.

Speltips: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip