Man United tar emot Forsbergs Leipzig på onsdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.87 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Drömstart i gruppspelet för Man United, som vann med 2-1 i Paris förra veckan. Välförtjänt och en riktigt bra insats. Följde upp det med 0-0 hemma mot Chelsea i en rätt så intetsägande match. Frågan är om vi kan säga att det tidigare rätt virriga försvarsspelet är uppstyrt nu. Jag är inte så säker på att så är fallet, åtminstone inte över tid. Även utan publik så lär Man United vilja ta tag i spelet när det vankas hemmamatch. Tycker det passar laget rätt så dåligt egentligen, de är nog som bäst när de får ställa om. Så här tror jag tyskarna kommer kunna få ett par bra kontringslägen.

Sju av åtta tävlingsmatcher för Man U hittills den här säsongen har gått över 2,5 mål.

Leipzig tog en programenlig seger i sin öppningsmatch i CL. 2-0 hemma mot Basaksehir och det var inget snack. Följde upp det med ny ligavinst och har fått en kanonstart på säsongen. Leder faktiskt Bundesliga och bara Bayern har gjort fler mål. Verkar klara sig rätt okej utan Werner. Ingen har väl hittills tagit Werners flagga på ett tydligt sätt, men målen har spridits ut fint i truppen, som har en hel del offensiv klass. Med Nagelsmann vid rodret vet vi att det allt som oftast blir en offensiv balans på laget, oavsett motstånd. Öste in mål i fjol och har radat upp fina insatser där de skapar mängder av lägen även den här säsongen.

Defensiven är helt okej, men ändå inget extra om vi tänker att det här är CL-nivå mellan två tänkbara åttondels/kvartsfinallag.

Så här tror jag på rätt bra chans för bägge lagen att göra mål. Kryss är ett rätt okej resultat för båda med tanke på öppningsmatchen, men ser ändå inte att något lag bevakar ställningen vid 1-1 bara för att ta med sig en poäng. Så tycker överspelet känns klart bra här, blir inte förvånad om vi får se ännu fler än tre mål här. Men tre räcker som bekant på ett över 2,5-lir.

2-1, 2-2, 3-2, 3-1, 1-2 eller liknande känns tänkbart som slutresultat.

Tänkbara elvor:
De Gea; Tuanzebe, Maguire, Lindelöf; Wan-Bissaka, Fred, Van de Beek, Telles; Bruno Fernandes; Rashford, Martial

Leipzig:
Gulácsi; Orban, Upamecano, Halstenberg; Sabitzer, Nkunku, Heinrichs, Angeliño; Olmo, Forsberg, Poulsen

Speltips: Över 2,5 mål - 1.87 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip