Stormatch på Old Trafford och möjligheterna känns enorma!
Vi är många som lutar åt Liverpool här då Solskjær för tillfället kämpar rejält motvind. Dåliga resultat samtidigt som lagets nyckelspelare skadar sig till höger och vänster. Liverpool ser hur starka ut som helst.
Jag är helt inne på en klar trepoängare för Klopp här – ärligt talat så är jag orolig för Uniteds skull.
Här tipsar jag om Liverpool -1 asian hcp (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) till ett fint odds på 2,25 hos LeoVegas , Unibet & 888sport .

Manchester Uniteds säsong var över innan den knappt hann börja – det är min spontana känsla. "The red devils" är redan hela 15 poäng efter serieledande Liverpool. Inte så konstigt med tanke på att Pool har gått rent i samtliga matcher.
Inför säsongen försökte United värva en "van Dijk" och plockade in Maquire. Själv trodde jag faktiskt att han och Lindelöf skulle komplettera varandra bra men det har inte varit helt smärtfritt. Manchester United har visserligen bara släppt in åtta mål på lika många matcher i ligan men det gör ingen glad lär man inte gör några mål framåt.
United har väldigt svårt att försvara sin ledning och när de väl leder så har de lika svårt att avgöra matcher.
United har inte gjort fler än ett mål sedan premiären mot Chelsea, när de vann med 4–0. Anmärkningsvärt med namn som Rashford, Martial, Pogba och Lingard.
I stora drag har den enda ljuspunkten i offensiven varit nyförvärvet James men även han fastnat i målskyttet nu.
Skadorna har ställt till det rejält för Solskjær också. Pogba och Lingard har varit skadade och missat flera matcher. Under landslagsuppehållet skadade sig även målvakten de Gea — Romero ersätter.
Martial, Wan-Bissaka och Shaw står inför ett "late fitness test".

Denna säsong är det Liverpool som håller i taktpinnen – åtta poäng ner till tvåan Man City talar för sig själv. Känns som hela ligan fruktar trion framåt med Salah, Firmino och Mané.
Det är ett minst sagt imponerande bygge Klopp har fått ihop sedan han anslöt till Liverpool 2014 – ett kollektiv som sliter för varandra i alla lägen.
Vi brukar säga att bra lag har tur och det speglar av sig i Liverpools senaste seger mot Leicester – där Albrighton var alldeles för het i eget straffområde.
Liverpool har åtta av åtta segrar där alla lagdelar fungerar exakt lika bra.
Den positiva nyheten för Liverpool är att Alisson är tillbaka till söndagens stormatch.
Annars inga allvarligare skador i truppen.

Man Utd: Romero; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young; McTominay, Matic; Lingard, Mata, James; Rashford
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Milner; Salah, Firmino, Mane

När jag försöker tänka ut en eventuell matchbild så kan jag inte låta bli att tänka på Uniteds match mot Chelsea som de vann med 4–0. Chelsea stod för bollinnehavet och United var felfria i sina kontringar. Men jag ser att Liverpool är desto stabilare bakåt och United har inte alls samma stämning och hunger inom laget som i premiären.

SPEL: Liverpool -1 asian hcp till 2,25
(pengarna tillbaka vid uddamålsvinst)
2/5 units – hos LeoVegas , Unibet & 888sport

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip