bet365 livestreamar alla matcher i FA-cupen.

Stormöte i söndagens FA-cup när Liverpool gästar Man United.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.66 hos Bethard , SpeedyBet & FastBet .

Som alla vet möttes de här lagen förra helgen. I en seg och trist match med få målchanser slutade det 0-0. Inför den matchen stod över 2,5 mål i runt 1.50 och lägre än den här gången. Tydligt att marknaden reagerat på Liverpools offensiva kräftgång och på hur matchen såg ut senast och väntar sig färre mål idag.

Men jag tror det kan bli lite annorlunda matchbild här. Det här är visserligen en cupmatch, men känslan i förra helgens ligamatch var att den var ännu viktigare då det är två av lagen som kan vinna PL. Här lär det bli en del rotation i elvorna och jag väntar mig ett Man United som bjuder upp lite mer på hemmaplan än vad de gjorde på Anfield. I veckans förlustmatch mot Burnley satt Salah och Firmino på bänken från start, dessa lär starta här. Samtidigt har Fabinho spelat väldigt mycket den senaste tiden och kan nog vara aktuell för att vila. Skulle han inte starta har vi ett rejält försvagat försvar hos Liverpool, med tanke på skadorna de har i övrigt.

För Man Uniteds del borde Rashford vara startgiven med tanke på att han satt på bänk från start senast. Frågan är om både Pogba och Fernandes också startar. "Bara" Sheffield United hemma i ligan, så möjligt att Solskjaer roterar lite i den matchen också.

Tänkbara lag:
Alisson; Milner, Matip, Phillips, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Thiago, Jones; Salah, Firmino, Mane

Man United:
Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; McTominay, Matic; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani

Två lag som i ligaspelet snittar 3.2 respektive 3.1 mål i snitt per match. Oavsett vilka som får chansen från start borde det bli två offensivt starka lag. Två lag som normalt också är offensivt lagda. Kan inte bli så torftigt och chansfattigt som förra veckan. Även om FA-cupen kanske inte är de här lagens högsta prioritet den här säsongen så är det här en match som alltid betyder mycket och jag väntar mig högre tempo och fler målchanser än förra söndagen.

2-1? 1-2? 2-2?

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip