Speltips: Liverpool rak seger till 1.81 hos Expekt .
—-
Stormöte på Old Trafford när en semifinalist ska koras mellan Manchester United och Liverpool.

Liverpool kommer från en rejäl slakt av Sparta Prague. 6-1 hemma på Anfield och frågan är vad som ska stoppa detta Liverpool i någon tävling den här säsongen.
Man har tagit sig igenom en period med skador där juniorerna har luftats ordentligt, men nu börjar skadesituationen ljusna rätt rejält.
Sparta Prague är väl vad det är, men 4-0 efter en kvart är trots allt extremt imponerande.

United fortsätter blanda och ge. Jag vet inte ens om det är värt med ytterligare någon längre utläggning om Uniteds situation.
Jag kan dock säga att det kommer krävas något alldeles extra för att besegra denna maskin som är Liverpool, och det lilla extra tror jag inte United har.

Det bättre laget vinner

Offensivt skulle United mycket väl kunna pilla in någon boll, det är mest defensiven jag ställer mig tveksam till.
Ska Lindelöf och Dalot på ytterbackspositionerna kunna stoppa Salah, Nunez, Diaz och kompani? Det har jag väldigt svårt att se.

Det enda som egentligen ligger till Uniteds fördel är att matchen spelas på Old Trafford. Det har dock varit långt ifrån någon garanti för poäng den här säsongen, så det blir knappt en faktor för mig.

Jag var till en början inne på ett överspel i mål, men de oddsen är rejält nedtryckta i marken så där finner jag inte mycket till värde.
Jag landar därför i att Liverpool rak seger är den givna vägen att gå. Det vore trots allt en rejäl skräll om United lyckas stå emot under nittio minuter mot det här Liverpool-laget som inte verkar kunna göra något fel.

Jag väljer att inte övertänka detta. Det betydligt mycket bättre av de två lagen till 1.81 hos Expekt blir mitt spel under söndagseftermiddagen!
This is the stats tab
This is the post tip