Manchesterderby väntar på söndagen och jag tror hemmalaget kan ta poäng.
Mitt speltips: Asian handicap +1 på hemmalaget. Spelet sitter om United tar poäng, du får pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger för City. Förlust om Man City vinner med 2+ mål.
Odds 1.68 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

Lag två mot lag fem i tabellen och det skiljer femton poäng mellan lagen. Och en hel del i klass/högstanivå. Tycker Man City är mycket bättre och klasskillnaden som visades i Ligacupmötet mellan lagen på den här arenan för ett par månader sedan tycker jag var rimlig och rättvisande. Ändå tror jag på Man United här.

Man City har matchats tufft senaste månaderna med dubbla matcher varje vecka en stor del av året. Har Arsenal redan på onsdag innan Burnley väntar i helgen. Därefter väntar Real Madrid i CL. Spelade ett rätt starkt lag i veckans FA-cupmatch. Har väldigt långt upp till Liverpool och ner till Leicester. Med andra ord finns det inte särskilt mycket att spela för i ligan. Tror Peps prio är att ta hem FA-cupen och försöka vinna CL. Riskerar man en Kevin De Bruyne med känningar i en sån här match? Visst är det derby, men jag är tveksam.

Tänkbart lag:

Ederson,
Walker, Fernandinho, Otamendi, Mendy
Rodri, Gundogan,
Mahrez, Silva, Sterling
Aguero

Man United roterade en del mot Derby och tog av Bruno Fernandes + Fred tidigt. Har Europa League-match i veckan, vilket kan stjäla en del fokus, men har allt att spela för i ligan. Varje poäng är viktig i kampen om CL-platserna. Tycker laget har sett bättre ut senaste veckorna jämfört med tidigare den här säsongen. Bruno Fernandes har lyft laget genom att bidra med kreativitet och målfarlighet från mittfältet. Inte förlorat sedan fiaskot mot Burnley. Är klara underdogs med allt att vinna mot Man City - kommer såklart ge allt hela vägen in i mål här oavsett vad det står.

Tänkbart lag:
De Gea,
Lindelöf, Maguire, Shaw
Wan-Bissaka, Mati, Fred, Williams,
Bruno Fernandes,
Martial, James

Man CIty är minst en klass bättre, men jag har svårt att se att det här blir maxprestation och överkörning från deras sida. Jag tror ett United som är på gång har bra chans att göra det svårt för den ljusblå grannen här. Pengarna tillbaka på uddamålsseger känns som en bra livrem.

Kryss?

Speltips Manchester United v Manchester City:
United med asian handicap +1 - odds 1.68 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip