Manchester United gästas av Middlesbrough i 16-delsfinal av FA-cupen och detta hemma på Old Trafford under fredagskvällen.

Man United kliver in som favoriter här (konstigt vore om inte) och jag tror att hemmalaget ska vara skarpa nog för att lösa en seger. United gjorde sitt senaste framträdande här på Old Trafford då de tog emot West Ham i ligaspel och då tog Man U sin andra raka seger genom en 1-0-seger. Matchen innan ställdes de mot Brentford borta och då slutade det med tre poäng tack vare 3-1 på tavlan. Löser United en seger igen så tar de tredje raka och då FA-cupen inte är helt oprioriterad så tror jag att de har vad som krävs för just detta.

Middlesbrough som agerar bortalag kommer till Manchester med bra form. Bortalaget har blott en förlust på deras tio senaste tävlingsmatcher och denna kom häromsistens då de gästade Blackburn där de förlorade med 1-0. Därefter har Middlesbrough besegrat Coventry på hemmagräs med samma siffror, vilket gör att de har häng på en playoff-plats som kan innebära spel i Premier League nästa säsong. Resan dit via playoff är lång, men Middlesbrough lär ha mer fokus på ligan än cupen (tror jag) och därför kanske de är lite försiktiga här.

SPELTIPS
Manchester United -1 (asian) till 1.55 hos bet365 .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Allt inför Stryktipset: "Betydligt roligare kupong den här veckan"




This is the stats tab
This is the post tip