Speltips: Man United - Newcastle

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-11-18 18:30
Land: England
Liga: PL
Odds: 1.89
Tips: 1 asian hcp -1,5
Man United asian handicap -1,5 mot Newcastle spelas på lördagen.

Tycker hemmalaget ska ha toppchans här. Pogba, Zlatan och Rojo är alla med i matchtruppen. Även om det känns osannolikt att Zlatan får speltid redan nu tror jag det ger truppen en välbehövlig boost. Skadeläget ser med andra ord ljusare ut än tidigare och en tänkbar elva ser stark ut:

De Gea
Valencia, Bailly, Smalling, Young
Matic, Pogba
Mata, Mkhitaryan, Rashford
Lukaku

Har gått ruskigt starkt på Old Trafford i ligan: Fem raka segrar och 15-0 i målskillnad. Formen kändes lite på nedåtgående före uppehållet, kanske framför allt på en sån som Lukaku. Breaket kom nog lägligt med andra ord - key-Lukaku sällde in tre mål i Belgiens träningsmatcher. Bänken känns väldigt stark nu med bland annat Martial, som alltid kan hoppa in och dra nytta av en sliten backlinje. Har CL först på onsdag - men har där i stort sett säkrat gruppsegern redan. Så fullt fokus på den här.

Newcastle har Atsu och Lascelles out här. Knappast positivt att sakna två ordinarie pjäser (Lascelles är kapten). Avbräck i en redan tunn trupp, som jag tycker fått mer poäng än förtjänat. Avslutade matcherna före landslagsuppehållet på sämsta sätt: Två 1-0-förluster efter sena baklängesmål. Knappast det man vill gå in i ett uppehåll med. Newcastle är välorganiserade och svåra att bryta ned, men trubbiga framåt. Tror de passar United rätt bra att spela mot - förr eller senare hittar Lukaku rätt i boxen.

Elliott,
Yedlin, Lejeune, Clark, Manquillo
Shelvey, Hayden
Ritchie, Diame, Perez
Joselu

Tror ett hungrigt Man U gör processen kort mot en mycket begränsad motståndare här. Får de bara hål på skatorna hyfsat tidigt finns alla förutsättningar att vinna klart. Tror inte Newcastle klarar att näta själva - så för att täcka -1,5 behöver Man U göra två själva - det ska man väl klara?
  Man United - Newcastle
Spela på Speltips Man United - Newcastle
Polsater - 17 November 2017 - 21:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar