Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365 .
—-
Manchester United mot Newcastle står på menyn i den här omgångens kanske intressantaste ligacup-match.

United var som väntat chanslösa mot Manchester City i helgen, och disharmonin i United och runt Erik ten Hag är ett faktum. Rent ut sagt dåliga prestationer och märkliga uttalande från ten Hag gör det svårt att lita på Manchester-laget just nu.

Newcastle kommer även dem från en liten plump i protokollet när man endast fick med sig en poäng mot Wolves under helgen som var. Två tappade ledningar i en match som slutade 2-2.

Dysfunktionellt United

Då detta kan vara båda lagens enda chans på en titel i år är det nog en match man lägger ganska mycket vikt vid.
Samtidigt är det ny PL match i helgen och sedan Champions League veckan efter, så det kommer viktiga matcher på löpande band.

Samtidigt som det säkert roteras en del i båda lagen tror jag som sagt inte det är en match man tar lätt på, men betydelsen av matchen kan mycket väl göra det till en låst tillställning.
Uniteds offensiv ser fruktansvärd ut, men samtidigt är det på hemmaplan där man trots allt är något starkare framför sin egen publik.

Newcastle har en fin offensiv, men även hos dem är det ett fint läge att rotera en aning vilket ibland sätter käppar i hjulet för att allt flyter på som vanligt.

Hade detta varit en ligamatch hade jag lutat åt Newcastle-hållet, men i en cupmatch som kan gå lite hur som helst landar jag i att underspelet är var värdet finns!
Under 2,5 mål i matchen spelas till 1.95 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip