Speltips: Newcastle asian 0.0 till 1.75 hos bet365 .

En spännande historia tar plats under onsdagskvällen när Manchester United tar emot Newcastle hemma på Old Trafford

Hemmalaget kommer från en okej insats mot Arsenal senast rent spelmässigt, men utan att skapa någon egentligen målchans på hela matchen. Känslan var att man hade kunnat spela i ett dygn utan att United skulle få hål på Arsenals defensiv. Det är väl dock inte så konstigt när man saknar sina två bästa offensiva spelare i Bruno Fernandes och Marcus Rashford. Båda väntas saknas även till onsdagens match, vilket innebär problem för United.

Bortalaget Newcastle kommer från en 1-1 match mot Brighton hemma på St James’ Park under helgen, en match jag trodde mer på Newcastle i. Chanserna för att lämna den matchen med 3 poäng fanns där, men skärpan saknades tyvärr.
Newcastles avslutning av den här säsongen har dock varit bättre. Endast 1 förlust på de senaste 8 matcherna och 4 segrar på de 6 senaste. Försvarsmässigt är man fortsatt skadeskjutna, men offensiven ser bättre ut rent skademässigt än på bra länge.

Senaste fem mötena:
Newcastle - Man United 1-0
Man United - Newcastle 0-3
Newcastle - Man United 2-0
Man United - Newcastle 2-0
Man United - Newcastle 0-0

Viktiga poäng i Europa-racet

Jag kommer landa i att välja Newcastle-sidan i den här drabbningen. Detta dels för att jag tycker Newcastles form fortsatt ser rätt bra ut trots poängtappet senast, men kanske främst på grund av hur Manchester United ser ut.
Man har 3 raka matcher utan seger, 2 raka förluster och endast 1 gjort mål på de senaste 3 matcherna. Rehabrummet är proppfullt och även om Bruno eller Rashford skulle lyckas göra comeback här tycker jag det här laget ser alldeles för svagt ut för tillfället.

Prestationen senast mot Arsenal var absolut inte dålig, men jag tycker heller inte Arsenal kom upp i normal nivå vilket troligtvis fick United att se aningen bättre ut.

Newcastle har fortsatt chansen att ta sig förbi Tottenham och sluta femma i tabellen, men då krävs det segrar i båda de avslutande matcherna. Läget är lite liknande för United då man jagar just Newcastle i tabellen.
Newcastle har slagit United i båda de tidigare mötena den här säsongen. 1-0 på hemmaplan i ligaspelet samt en övertygande 3-0 seger på just Old Trafford i Carabao Cup.

Sett till var de här två lagen befinner sig för tillfället ger jag Newcastle fördelen och goda chanser att åka till Old Trafford och vinna för andra gången den här säsongen. Newcastle asian 0.0 till 1.75 hos bet365 spelas, alltså pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat!
This is the stats tab
This is the post tip