Man United tar emot Nottingham i Ligacupens andra semifinalretur.
Mitt speltips: Nottingham att ha över 3,5 hörnor. 2.0 bet365 .

Första matchen slutade 3-0 till Man United, som alltså är så gott som finalklara. I den här returen finns ingen anledning att bränna massa energi och krut på att göra en bra insats. Vinna med 5-0 eller förlora med två bollar spelar ingen roll liksom. Rimligtvis borde ten Haag rotera lite i sin startelva här. Men han har tidigare sagt sig vilja "vinna varje match" och därför har han valt bästa möjliga lag. Jag blev lite lurad av honom i lördagens FA-cupmatch mot Reading. Bara ett par dagars vila efter Nottinghammatchen, ändå typ starkast möjliga elva. Har ju många matcher på gång nu med slutspel i Europa League etc. Men här borde väl rotationen komma? Har Crystal Palace i ligan på lördag (bara två dagars vila) och sedan Leeds kommande vecka.

Med en roterad Utd-elva så ökar såklart Nottinghams chanser att ha mer att säga till om spelmässigt (och därmed lösa hörnor). Kanske finns en risk att Nottingham roterar på någon position också i och för sig. Men de spelade ingen FA-cupmatch i helgen och spelar i ligan först på söndag. Sen är deras trupp rätt jämnbred med spelare som håller ungefär samma klass, så det är inte hela världen när det roterar bortsett möjligen ett par namn.

Skapade sex hörnor när lagen möttes förra vekcan och nio när de ligamöttes på Old Trafford för en månad sedan. Haft minst fyra hörnor i flera tuffa PL-matcher, även om de inte öst på med hörnor överlag. Visst är det här med 99,9% avgjort. Men semifinal är ändå semifinal, Nottingham måste väl försöka ge det något slags ärligt försök. Behöver ta ledningen och hoppas att det framkallar nervositet. Oavsett vad det står på tavlan så är det Nottingham som jagar (såvida de inte går upp till 3-0). Så vi bör undvika risken att de tar en ledning och sedan parkerar bussen. Sen finns såklart risken att matchen blir totalt avslagen och inget alls händer, men jag har lite svårt att se att Nottingham inte alls kommer försöka.

Mot bakgrund av allt detta så tycker jag ö3,5 hörnor känns bra.

This is the stats tab
This is the post tip