Man United tar emot Sheffield United på onsdagen.
Mitt speltips: Bruno Fernandes gör mål i matchen.
Odds 2.05 bet365 .

Portugisen vilade från start mot Pool, men blev ändå tungan på vågen då han hoppade in och pangade in en frispark. Har gjort elva mål på 19 ligamatcher och är som bekant (stensäker) straffskytt i ett lag som får en hel del sådana. Snittar över 3 avslut per match och senaste fem har han hela 23 avslut, varav tio på mål. Med Rashford troligtvis out ökar Fernandes ansvar i offensiven ytterligare.

Bara fyra lag har släppt in fler mål än Sheffield United. De ligger även på ungefär samma plats vad gäller expected goals against, så de kan inte skylla på otur/effektiva motståndare. Hållit en nolla på hela ligasäsongen, det var mot hopplösa Newcastle. Annars har de släppt in två mål mot Arsenal, tre mot Man U, två mot Pool, fyra mot Chelsea, två mot Leicester och tre mot Spurs för att ta några exempel.

Här är backkuggen Egan avstängd. Duktige mittfältaren Berge är out pga skada sedan tidigare.

Måste vara toppchans för Man United att göra minst två mål här (oddsen runt 1.40 på ö1,5 mål). Bra chans att de gör tre mål. Att en utvilad men het Bruno, med straffchans och frisparksmöjlighet, bör ha bra chans att göra minst ett av dessa, kan vi nog vara överens om. Man United är inne i ett bra flow där spetsspelarna löser segrar i match efter match även där spelet kanske inte är superövertygande. Ser framför mig något sånt även här: 2/3-0/1 till Man U känns logiskt. Med tanke på att Bruno vilades i söndags måste det även vara bra chans att han spelar många minuter (90 ?) här.

Till över dubbelt känns det klart spelvärt att backa upp portugisen.

This is the stats tab
This is the post tip