Southampton över 2,5 skott på mål klickas.

Man United ser fortsatt bleka ut. Har inte alls den pressen för att vinna tillbaka bollen som man hade i inledningen av säsongen. Det gör att man tappar trycket på motståndarna samtidigt som det andra laget får vila med bollen. Har spelat 2-2 både mot Burnley (h) och Leicetser (b). Har släppt in mål i fyra raka matcher och försvarspelet ser grått ut. Har faktiskt bara hållit nollan en match sedan den 25 november. Det var mot Bournemouth borta och då slutade skotten 2-7 till Bournemouth.
Mourinho sade under presskonferensen att han vill, men inte kan, vila Lukaku. Visst, Zlatan är inte i form och bör inte heller starta men Rashford är i grunden en anfallare, som jag tycker ska få chansen högst upp.

Southampton ger och tar väldigt mycket. Försvarsspelet såg obefintligt ut mot Spurs i veckan. Fem mål kunde Tottenham göra utan några större problem. Försvaret måste bli bättre om man ska ha chansen på United ikväll. Däremot så finns det fina kvalitéer i offensiven. Austin är fortsatt avstängd men spelare som Long, Boufal och Redmond kommer säkerligen kunna skapa problem för Uniteds backlinje. Saints fick sex skott på mål mot Tottenham.

Med tanke på hur darrigt det ser ut för Mourinhos försvar så känns det som att De Gea kommer få mer än två skott på sig. I mina ögon ska det inte vara 1.85 på både över och under. Här ska överspelet vara favorit, enligt mig.

Jag spelar Southampton Ö2,5 skott på mål @1.85 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip