Manchester United tar emot Southampton i lördagens första Premier League-match. Här kliver jag in på över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos Bethard .

Man United lyckades inget vidare när de tidigare i veckan gästade tabelljumbon Burnley på bortaplan. 1-1 slutade den matchen på Turf Moor och detta trots att United kom upp i 22 målchanser jämfört med Burnley som stannade på nio. Skott på mål då? United fick iväg fem och Burnley tre. Det är inga vassa siffror av ett Man United som jagar en Champions League-plats till nästa säsong.

Southampton ställdes mot Tottenham på bortaplan tidigare i veckan. Där klev de in som underdogs, men faktum är att Southampton imponerade genom att lyckas vinna med 3-2 på Tottenham Hotspur Stadium i London. Matchens första fullträff var ett självmål av Bednarek i Southampton, men med 23 minuter spelade var det kvitterat till 1-1. I den andra halvleken gjorde Tottenham 2-1 genom Son Heung-Min, men Southampton kom tillbaka och kvitterade först till 2-2 i den 79'e och sedan dröjde det bara fram till matchminut 83 innan 3-2-målet kom också.

Nu ställs Southampton återigen inför en tuff prövning på bortaplan, i alla fall på pappret. United har dock inte övertygat och ska de ta full pott här måste nog David De Gea göra en kanoninsats mellan stolparna. Försvaret United visar upp håller inte den toppklass man bör förvänta sig.

SPELTIPS
Jag tror på en målrik tillställning och kliver in på över 2,5 mål i matchen till oddset 1.72 hos Bethard .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip