Spelar att United vinner och att det ska bli minst 3 mål i matchen.

Man United som har inte har satt sig spel helt ännu, man blandar och ger i sina matcher mot ett Stoke som inte alls fått till det i inledning.

7 Man Utd 6 4 0 2 +5 12
20 Stoke 6 0 2 4 -11 2

Tre senaste matcherna för lagen:

Man United-Zorya 1-0 (EL)
Man United-Leicester 4-1
Northampton-Man United 1-3 (cupen)

Stoke-West Brom 1-1
Stoke-Hull 1-2 (cupen)
Crystal Palace-Stoke 4-1

United spelade stundtals mycket fin fotboll mot Leicester förra helgen. Leicester hängde inte med när United skruvade upp och man kunde göra både 2,3 och 4:an inom 5 minuter i slutet av första halvlek. Man vann mittfältet och skulle vilja hylla Ander Herrera. Han är inte den bollvinnande typen som en Carrick eller har Fellainis fysik men på hemmaplan mot ett sämre lag på pappret så är han självklar för mig. Han har det överlägset bästa passningsspelet på den positionen i United och det såg man mot just Leicester. Anfallsspelet tog fart och passade Lingard och Rashford ypperligt. Han spelade inte mot Zorya i torsdags och kan bara tänka mig att det var för att han ska vila till den här matchen. Fellaini är inte den typen som drar igång ett anfall på det sättet.

Stoke City som åker till Old Trafford med förhoppningar om att kunna ta poäng. Man har tagit 2 poäng och inte vunnit än i ligan. Långt ifrån okej för vilket lag som helst och ännu värre om du har ett material som Stoke. Man har nu fått tillbaka Shaqiri som givetvis är viktig för laget. Med offensiven ska man kunna ställa frågor till United försvar och ser fin möjlighet till att man ska kunna göra mål. Dock så är försvaret inte det bästa. 11 insläppta på dom 4 senaste matcherna.

Tror vi kan få en rolig lunchmatch i Manchester med mycket mål där United i mina ögon bör plocka alla 3 poäng efter 90 minuter.

Jag spelar Man United & ö2,5 mål hos bet365 med 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip