bet365 livestreamar matchen.

United att göra mål före 34:e minuten i kvällens drabbning mot Sunderland. 1.83 på bet365 . Finns under fliken mål - tid för lagets första mål.

Det här är alltså returen på det möte Sunderland vann med 2-1 på hemmaplan.

Läget i lagen:
United saknar, Fellaini, Rvp, Vidic, Ferdinand, Nani och mest troligt Rooney. Evra är ett frågetecken.

Tänkbar elva:
De Gea - Rafael, Smalling, Evans, Evra - Carrick, Cleverley, Januzaj, Hernandez, Valencia - Welbeck

Sunderland har ett bra skadeläge och saknar enbart Cuellar och Westwood.

Tänkbart lag:
Mannone - Bardsley, Alonso, Brown, O’Shea - Cattermole, Larsson, Ki, Johnson - Borini, Altidore

Kommentar: Vad är inte sagt om årets United? Tittar man på lagets form ser man smått osannolika fyra förluster på de senaste fem matcherna. Dessförrinnan radade man dock upp sex raka vinster.

Trots att hemmaspelet i år varit väldigt svagt är jag inne på att man har god chans att vända på det här. Vill absolut inte underskatta Sunderland, men nu är det en avgörande cupmatch i den turnering som är Uniteds enda realistiska kvarvarande titelchans. Tror ambitionen hos Moyes är att ta kommandot direkt från start för att koppla ett rejält grepp. Laget behöver vinna för att gå vidare. Chelsea under Mourinho hade kunnat ta sig an en sån här match genom att mala ner motståndet, göra 1-0 i 57:e och sen nöja sig där. United lär behöva göra två mål minst för att avancera, då man helt enkelt inte håller nollan särskilt ofta. Ingen tid att spara och full fart framåt alltså. Tycker att linan på 34:e minuten är generös, jämfört med hur 1x2-oddsen ligger. Matcher med liknande odds där Chelsea, City och Liverpool är hemmalag brukar man få 21:a minuten eller så, som lina.

United såg spännande ut i inledningen mot Chelsea, men straffades hårt pga missar i defensiven. Till och med Mourinho ansåg att det var hårt för United att ligga under med 2-0 i paus. United dog tyvärr lite efter Chelseas mål helt enkelt. Inte så konstigt med tanke på självförtroendet man har just nu. Men nu är det ett lite annorlunda motstånd. Kan man hitta tillbaka till det där fina spelet mot Sunderland har man en bra chans att hitta nätet relativt tidigt. Statistiskt så gör man, sett till ligaspel, ungefär en tredjedel av sina mål första 35, så inget som sticker ut rejält där. Sunderland släpper sett till ligaspelet in lite mer mål i andra halvlek än i första.

Det här spelet bygger på känslan att något jävla slut på eländet för United och deras fans måste det väl ändå finnas. En ligacupfinal mot City kan ändå bli en fin möjlighet att vinna tillbaka lite heder. Sunderland har väldigt svårt för United traditionellt sett. Segern senast var ovanlig - innan dess hade United 11-2-0 på de 13 senaste. När det gäller insläppta mål ligger Sunderland i botten i ligan. Det är inget superförsvar man har, i synnerhet inte när det vankas bortamatch.

Nej, full fart från början för att få publiken i ryggen, då ska United ha goda chanser att spräcka nollan relativt tidigt.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip