Stormöte väntar på Old Trafford när Spurs kommer på besök.

United har, efter en en riktigt bra start, fått en liten smäll i spelet och det ser inte lika lätt ut. Förlorade förra helgen mot Huddersfield med 2-1. Lindelöf hade ingen rolig timme när han kom in och var en del av förlusten. Men faktum var att spelet var uselt. Offensiven var långt ifrån bra och för att möta Huddersfield skapade man väldigt lite. Vann mot Swansea i onsdags med ett reservbetonat lag i cupen efter att Lingard gjort båda målen. Det kommer bli en annan elva här idag och enligt de brittiska tidningarna ska Jones och Bailly vara tillbaka.

Spurs går riktigt bra i ligan. Man gav Liverpools försvarsspel en lektion. Det fick Lovren betala dyrt för då han blev utbytt redan efter en halvtimme. I veckan åkte man ut i cupen efter att ha tappat 2-0 till 2-3. Det var inte det bästa laget Pochettino kunde ställa på planen men det var en riktigt bra lag som borde stängt matchen vid 2-0. Saknaden av Harry Kane är enorm och det ska bli spännande att se hur man hanterar en match på Old Trafford utan sin största stjärna.

Men med detta sagt så är det ett kortspel jag riktar in mig på. Det har satts en väldigt hög lina enligt mig. I Tottenhams senaste möten så blev det ett kort mot Liverpool. Två kort mot Real Madrid. Och fyra kort mot Bournemouth.
För Uniteds del så blev det fem kort i matchen mot Swansea. Sex kort mot Huddersfield. Två mot Liverpool samt noll kort mot Crystal Palace.

Dagens domare är Jonathan Moss. Dömt åtta matcher den här säsongen och endast en match har gått över 5,5 kort. Det var i Man City - Liverpool. Där blev det fyra gula och ett rött kort.

Sex kort är mycket i PL. Det här en toppmatch och det kan absolut smälla i eftermiddag men jag anser att värdet finns i underspelet och då kliver jag in.

Jag spelar under 5,5 kort @1.72 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip