Dags för omgångens stora match när United tar sig an Tottenham på Old Trafford.

Ett United som behöver studsa tillbaka i den här matchen efter plumpen senast mot Brighton. En rätt så ifrågasatt Mourinho är i stort behov av tre poäng för att kunna få bort lite av medias frågor och de negativa kommentarerna som man har om både honom men även om hur klubben sköts. Det skulle ge honom lite mer ro, samt för spelarna att få glömma förlusten förra helgen.

Tottenhams målvakt, tillika lagkapten, har varit i blåsväder när han i torsdagskväll körde bil med alkohol i kroppen. Han har själv bett om ursäkt för sitt beteende. Det är fortfarande oklart om han kommer till spel på Old Trafford eller om han får vara kvar hemma i London. Tottenham är - bortsett från det - som lag i bra harmoni. Två vinster och en Kane som det släppte för i förra matchen mot Fulham - faktum var att det var hans första mål i augusti i Premier League någonsin.

Jag spelade det här spelet i Uniteds hemmapremiär mot Leicester med framgång. United hade då på hemmaplan två hörnor efter 90 minuter. Mot Brighton senast skapade laget fem hörnor - och detta trots underläge mot ett bottenlag i stora delar av matchen.

Tottenham är vanligtvis ett bra hörnlag. Men inledningen har sett lite annorlunda ut när det gäller den statistiken. Båda de två inledande matcherna har gått under den här linan. Det här känns, precis som oddsen säger, att det lutar åt en jämn match med mycket spel på mitten och inget lag som kommer trycka ned den andre långt ner på egen planhalva.

Jag spelar under 10,5 hörnor @1.81 hos betfinal med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip