Även omgång 3 utlovar ett stormöte – en riktig smällkaramell när Manchester United tar emot Tottenham på Old Trafford. Jämn match att vänta men ser två lag som kommer kriga rejält här för att kamma hem tre poäng här.

Tabell:
6. Tottenham 2 2 0 0 6/2 6p
9. Man United 2 1 0 1 4/4 3p

Manchester United åkte i förra veckan på en rejäl kalldusch när laget förlorade borta mot Brighton med 3-2. Hemmalaget chockade ”The Red Devils” med två snabba mål i början och United hade gått om tid att ta sig tillbaka in i matchen. Trots reducering två gånger om blev det inga poäng – sanningen är att energin och viljan fanns aldrig riktigt där, såg väldigt svagt ut trots mycket bollinnehav. Tyvärr fick mittbacksparet Lindelöf och Bailly många sågningar.

Såklart svårt att sätta fingret på vad det är som inte riktigt fungerar i United just nu – går dock inte att förbise klubbens stormiga transferfönster och ryktena om interna bråk inom laget.
Mourinho sitter på ett spännande och bra lag som ska kunna vara med och slåss i toppen. Lagdelarna måste klicka som helhet bara. Vilket det inte alltid ser ut att göra. Finns gott om offensiv kvalité i form av Lindgard, Lukaku, Sanchez och Pogba.

Tottenham har däremot fått en flygande start på säsongen. Två raka vinster mot Newcastle och Fulham, 5-2 i målskillnad. Ställde upp med en trebackslinje mot Fulham med Sanchez, Vertonghen och Alderweireld. Såg sådär ut när Fulham väl fick sina lägen. Mitrovic kvitterade och såg länge ut att bli poängräddare, innan Trippier och Kane slog spiken i kistan.
Lloris åkte förra veckan fast i trafiken i ett alkoholtest och kan missa måndagens stormatch.
Gynnar gott detta spel.
Annars saknas även Hueng Min Son då han är på landslagsspel.

Manchester United saknar/frågetecken gällande Rojo, Herrera, Matic, Valencia, Shaw och Sanchez.

Säsongen har precis sparkat igång och lagen har inte riktigt hittat sig själva eller sina lagkamrater till fullo än – brister i både lagen. Under måndagen tror jag att vi får en öppnare tillställning. Spurs vill hänga på Watford, Chelsea och Liverpool i toppen samtidigt som United inte har råd att visa sig svaga. Gott om offensiva pjäser här!

SPEL: Båda lagen gör mål till 1,76x
Hos FastBet eller Bethard – 1,5/5 units

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip