Liverpool +0 borta mot Man United i Europa League-returen på torsdagen.

Klopps lag dominerade det första mötet mellan lagen (seger 2-0) och behöver således inte vinna här. Tror dock att ett United som måste chansa lite kan passa Pool rätt bra.

Fortsatt en del skador för United. Jones, Rooney, Shaw fortsatt borta. Tänkbart lag:

De Gea,
Darmian, Blind, Smalling, Rojo,
Schweinsteiger, Schneiderin
Mata, Fellaini, Lingaard
Martial

För Liverpool ser det bättre ut i truppen just nu. Vissa frågetecken för Moreno, i övrigt är det bara Skrtel som saknas (borta sedan länge).

Mignolet,
Clyne, Sakho, Lovren, Moreno
Can, Henderson
Lallana, Firmino, Coutinho
Sturridge

United har matchats rätt hårt senaste tiden och spelade en rätt knepig FA-cup hemma mot West Ham i söndags. Blev 1-1 där, vilket innebar ny kritik mot LVG. Tycker formen på laget är klart tveksam, både resultat och spel lämnar mycket att önska.

Pool känns däremot på uppgång. Känns som att Klopp i viss mån börjar få ordning på sin trupp nu. Har förlorat 1 av senaste 14 under ordinarie tid. Spelet känns bättre och defensiven har varit lite mer stabil. Spelade inte i helgen och har därmed kunnat fokusera på den här matchen i en vecka.

Även om Liverpool knappast behöver vinna det här (går ju vidare även på kryss eller uddamålsförlust) tror jag man har bra chanser här. Mycket prestige, så kommer såklart gärna vilja vinna den här ändå. Just nu tycker jag faktiskt Pool känns snäppet bättre.

This is the stats tab
This is the post tip