Dags för de engelska storlagen att gå in i ligacupen. Tuff lottningen för båda lagen med tanke på vad för motstånd man kan få i början av den här turneringen.

Lagen möttes i helgen och det var händelserika sista 10 minuter med många beslut som skulle fattas av domaren Atkinson. Efter straffräddning från De Gea kunde Man United vinna med 2-1 i en jämn match.

Det kommer självklart roteras friskt från båda sidorna då det inte går att ställa upp med bästa laget i varje match. Från Solskjaers håll förväntar jag mig en helt ny elva. Finns bra bredd i truppen där flera spelare behöver speltid. Moyes har bredd i sin trupp men inte i samma utsträckning däremot så var West Hams bästa spelare såhär långt Antonio avstängd i helgen men är tillgänglig till den här matchen.

Man United brukar släppa till mycket skott emot sig oavsett om det är hemma eller borta. Har inte samma aggressivitet som exempelvis Man City. När det nu förmodligen blir Bailly/Lindelöf så kommer det ges tillfällen för West Ham. West Ham är bra i offensiven och med Antonio i spetsen kan det bli en jobbig kväll för hemmalaget.

Jag spelar Man United över 5,5 insparkar @2.00 hos Bet635 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip