Kvällsmatchen från Premier League hämtar vi från Old Trafford där Manchester United tar emot Wolverhampton.

Det är ett hemmalag som kommer från två cupvinster. Den ena lite lättare då Tranmere kördes över med 6-0. Den andra på Etihad Stadium i derbyt. Det räckte dock inte till avancemang eftersom första mötet slutade 3-1 till de ljusblåa. De har gjort klart med Bruno Fernandes som anlänt från Sporting Lissabon. I skrivande stund ser dessutom klubben ut att ha gjort klart med den förre Watford-spelaren Ighalo. En stor anfallare som kan bli nyttig med tanke på Rashfords frånvaro.

Wolverhampton förlorade senast mot Liverpool, men det gör alla lag så det påverkar inte nämnvärt. Det som däremot är positivt är hur bra laget gjorde det i den matchen. Kom ikapp från 0-1 och hade flera fina lägen att vända till 2-1. Gjorde inte det och då är de bästa lagen experter på istället skjuta hem vinsten till deras fördel.

Det är två spel jag tar i matchen:
Över 7,5 insparkar för Wolves.
Under 25,5 frisparkar.

Wolves har inget emot att backa hem och låta motståndarna få styra. De är bekväma med att sätta sig längre ned i planen för de vet vilken spets de besitter när det kommer till deras offensiven. Kontringar med Adama Traore passar dem bra.
De möttes i FA-cupen och efter 0-0 på Molineux vann United hemmamatchen med 1-0. Båda matcherna slutade med 21 frisparkar och jag tror vi kanske får ett par till i det här mötet men ska ha bra chans att gå under 26 frisparkar.

Jag spelar Wolves över 7,5 insparkar @1,66 med 3u.
Under 25,5 frisparkar @1.72 med 3u.
Båda spelen hittas under "skapa ett spel" hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip