Omspel i FA-cupen mellan Man United och Wolves väntar på onsdagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger. 1.90 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Här tycker jag mycket handlar om att försöka lista ut hur starka elvor lagen kommer spela.
Bägge lagen har dubblerat med Europaspel under hösten och Man United är dessutom i semifinal i Ligacupen, så frågan är om något av lagen är särskilt intresserade av att gå vidare egentligen. Då tycker jag hemmaplan för en segertörstande Ole-Gunnar Solskjaer borde väga rätt tungt - en sån här match kan inte bara vaskas bort.

Första mötet var en jämn och trist historia som slutade 0-0. I den matchen roterade bägge lagen rätt så kraftigt. Räknar med att det blir liknande nu. Rashford lär inleda på bänken då han matchats hårt senaste tiden, men en offensiv med Martial, Mata (bra senast!), James och kanske Lingard känns ändå helt okej. United har också fördel av att helgens ligamatch ligger på söndagen för deras del, de får en extra vilodag jämfört med Wolves, som ska upp mot Southampton på lördag.

Wolves är normalt starka mot storlag och gick bra i FA-cupen i fjol. Men då hade de inte Europa League att fokusera på och låg inte lika bra till i ligan (har ju minihugg på t o m en CL-plats med tanke på hur usla flera storlag är). Så i år känns FA-cupen lite nedprioriterad, det visade inte minst laguppställningen i match ett (Jimenez, Moutinho och Patricio på bänken till exempel). Svårt att se att laget ska gå all in med bästa lag i en svårare bortamatch på Old Trafford när de inte gjorde det hemma. Truppen är i ärlighetens namn spetsig snarare än bred och de har spelat många matcher den här säsongen.

Speltips: Rak hemmaseger.

Speltips: Rak hemmaseger. 1.90 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip