FA-cupsemi på ett folktomt Wembley.

Senaste möten
Chelsea - Man Utd 0-2

Chelsea - Man Utd 1-2
Man Utd - Chelsea 4-0
Man Utd - Chelsea 1-1

Premier League
3. Chelsea 36 19 6 11 64:49 63
5. Manchester Utd 36 17 11 8 63:35 62

Formen
V, V, V, O, V

Senaste match
Crystal Palace - Man Utd 0-2

Formen
F, V, V, F, V

Senaste match
Chelsea - Norwich 1-0

Två väldigt jämna lag ställs emot varandra i den här FA-cupsemin på Wembley. I den andra semin spelar Arsenal mot Man City på lördagskvällen.
Ja, det är ett väldigt prekärt tabelläge i Premier League också. Chelsea trea med en poäng före Leicester och Man Utd. Samma poäng på dessa två. Men bara två av dessa tre lag går till Champions League.
Tittar vi på fem senaste så har United vunnit 4/5 senaste matcherna. Tre dagar innan FA-cupsemin mot Chelsea så slog man Crystal Palace med 2-0. Och i det återstående schemat ställs United mot West Hamn och Leicester - i vad som skulle kunna bli en match helt avgörande om CL-platserna.

Chelsea har vacklat en del sista fem matcherna. Förluster borta mot West Ham (2-3) och Sheffield (0-3). Nu kommer laget senast från en viktigt, viktig 1-0-seger hemma mot Norwich. Men när jag vrider och vänder på detta så tycker jag att det ska vara viss fördel United. Laget har spelmässigt och resultatmässigt varit närmare sitt rätta jag och våren har varit trendmässigt positiv. Nu är det givetvis en enskild match här som avgör men jag väljer att gå på Unitedspåret. Ett United som vunnit tre raka matcher mot Chelsea, ligacupen inräknat.

Preliminära elvor (Whoscored)

Man Utd (4-2-3-1) Romero - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Williams - Pogba, Matic - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial

Saknar: Tuanzebe, Jones
Osäkra: Williams, Shaw

Chelsea (4-3-3) Caballero - Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Alonso - Kovacic, Jorginho, Mount - Willian, Abraham, Pulisic

Saknar: Gilmour, Kanté
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar United att gå vidare till 1.80 hos Casumo , Unibet & LeoVegas (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip