United vs Palace på Old Trafford och hemmalaget söker revansch efter Pogbas straffmiss borta mot Wolves. Jag tycket inte att det finns mycket som talar för "The Eagles" här. Roy Hodgson tycks sakna en anfallsplan samtidigt som han som förväntas göra det framåt har istället sjunkit bakåt.
Jag spelar United -1,5 (vinst med minst två bollar) till 2,07 hos bet365 & Unibet .

Ja, Solskjærs United borde stängt matchen senast mot Wolves. Pogba missade sin chans från elva meter och fick därav stå ut med skit som ingen förtjänar.
Faktum är att Wolves hade chanser för att ta ledningen efter kvitteringsmålet – en stolpträff bland annat. Då United spelade borta rekade jag BLGM men nu väljer jag att lita på "The Red Devils". Här väntar match på Old Trafford med supportrarna som stöttar. Då är United bättre – det såg vi inte minst mot Chelsea i premiären.
Rashford och Martial fortsätter att briljera i offensiven. De flesta målen har blivit till på någon slags kontring. När många Unitedspelare har kommat med fart – och då har de varit effektiva. Precis som mot Chelsea. Likaså med Rashfords mål senast – herregud, vilken speed och kyla. Självförtroendet.
Tror inte att United kommer få lika många omställningslägen här hemma mot Crystal Palace men tycker att de ska täcka handikappet ändå.
Visst, försvaret med Lindelöf och Maguire kanske inte är 100 procentigt där än men det kommer. Och det här blir en match där de får chans att samla ihop lite självförtroende.

För Crystal Palace har sett väldigt bleka ut framåt och jag tror Roy Hodgson börjar känna sig lite smått desperat – speciellt efter förlust senast mot självaste nykomlingarna Sheffield United och ett målsnitt på 0.00 per match.
Senast var "The Eagles" otroligt bleka framåt. Ett xG-värde på 0,24.
Nu väntar ännu en bortamatch och jag förväntar mig inte något piggare Palace. Inte mot stora starka Manchester United.
Jordan Ayew har sett pigg ut i sina avslut samtidigt som Benteke inte har varit den där farliga targetspelaren som vi är vana vid. Han är stor, stark och skjuter hårt som attans men han har varken varit den där måltjuven eller funnits där i straffområdet. Han har varit närmare assist än mål. Det säger en del.
De behöver få igång Zaha, men än är han inte där.

Troliga startelvor:
United: Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw – Pogba, McTominay, Pereira – Mata – Rashford, Martial
Palace: Guita – Ward, Cahill, Dann, Aanholt – Townsend, McArthur, Milivojevic, Schlupp – Zaha, Benteke

Crystal Palace har inte gjort mål på Old Trafford bland de sex senaste besöken och några mål ligger väl direkt inte i luften för "The Eagles" här heller...? Sett mycket bleka framåt och möter nu ett betydligt tyngre United som siktar på revansch efter straffmissen senast.
Dags att börja kika på att Roy Hodgson är den tränaren i ligan som får foten först? Denna match får avgöra.

SPEL: Man United -1,5 till 2,07
2/5 units – hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip