Man United storfavorit mot FC Köpenhamn

Premier League
3. Manchester United 38 18 12 8 66 36 +30 66

Formen
V, F, O, V, V

Senaste match
Man Utd - LASK 2-1

DANSKA LIGAN
2 FCK 36 21 5 10 58 42 +16 68

Formen
O, F, V, V, V

Senaste match
FC Köpenhamn - Istanbul BB 3-0

Manchester United var redan vidare och kunde spela sina reserver mot LASK senast. Nu väntar en mer allvarlig uppgift i FC Köpenhamn. Klart som tusan att United ska vinna detta, särskilt då matcherna spelas i enkelmöte. Matchen spelas på neutral mark i Tyskland, men med tanke på tomma läktare ser jag inte det som något man behöver värdera särskilt. Det är lika för båda. Men United kommer till spel med en stark trupp som FC Köpenhamn bör få problem med. FCK stod för en grym vändning i dubbelmötet mot Istanbul, men i ligaspelet imponerade man inte alls.
Midtjylland joggade hem ligan och FCK stod kvar på perrongen. Här tror jag inte att FCK kommer ha en jättestor chans att hota United utan jag kommer spela United att ta sig vidare ganska enkelt.
Även om United redan har CL-plats säkrad så är en titel en titel, och då det inte finns några ligamatcher att prioritera just nu så kan laget lika gärna gå fullt i resterande del av Europa League. Så tror jag att man till mångt och mycket resonerar.

Preliminära elvor (Whoscored)

Man Utd (4-2-3-1) Romero - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial

Saknar: Shaw, Tuanzebe, Jones
Osäkra: -

FC Köpenhamn (4-2-3-1) Johnsson - Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen - Zeca, Mudrazija - Biel, Wind, Jensen - Santos

Saknar: -
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar United att vinna och hålla nollan till 1.90 hos SpeedyBet , Bethard & FastBet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip