bet365 livestreamar matchen.

I den 18:e omgången av Liga Primera i Nicaragua bjuds vi på ett toppmöte då ligans två formstarkaste lag ställs mot varandra. Det är en derbymatch mellan Managua FC och Ferretti där båda till vardags spelar på Estadio Olímpico del IND Managua.

Det råder ingen tvekan om att tabellettan Managua är det bättre laget. Efter 17 omgångar har Managua lyckats ta tolv segrar, kryssat tre gånger och förlorat bara två matcher. Det är urstarkt, givetvis, att klara av den topprestationen. Formen är på topp med segrar över Ocotal med 2 - 1 hemma, Sabanas 1 - 0 borta och senast blev det en rejäl överkörning mot Jalapa, där Managua vann med hela 6 - 1. Managua har lyckats näta 32 gånger, vilket ger dem nästan ett snitt på två gjorda mål per match.

Även Ferretti har tagit segrar i sina tre senaste matcher. Det som har imponerat mest är försvaret som inte har släppt in något mål på fyra raka matcher. Segrarna har kommit mot Real Madriz med 4 - 0 hemma, Ocotal med 1 - 0 borta och senast blev det 2 - 0 hemma mot Sabanas. Ferretti har varit framgångsrika i sin offensiv, där de bara har gjort ett mål mindre än Managua. Bakåt har Ferretti dock släppt in 17 mål, vilket är två mål fler än Managua. Därmed snittar Ferretti ett insläppt mål per match.

Det kommer att bli extremt svårt för Ferretti att försvara sig mot blytunga Managua, som är det bättre laget, med en bättre spelare på samtliga positioner och som har visat en bättre form i den senaste matchen. Så det blir ett spel på en rak Managua seger.

Speltips Managua FC - Ferretti:
1 - odds 1.85 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip