bet365 livestreamar matchen.

Vi har en spännande retur i semifinalen i Liga Primera i Nicaragua, där vi har ett derbymöte mellan Managua FC och Ferretti, på Estadio Olimpico del IND Managua - där båda lagen för övrigt spelar sina hemmamatcher. Det första mötet spelades inför tomma läktare och blev mållöst. Marknaden öppnade med jämna odds och gick sedan ner på Managua FC till cirka dubbla pengar. Returmötet spelas på exakt samma plats, men av någon oklar anledning är Managua FC solklara favoriter till att vinna mötet.

Det är väldigt svårt att förstå sig på oddssättningen i denna andra semifinal. Det verkar som att det inte riktigt har gått fram att Managua FC och Ferretti spelar sina matcher till vardags på samma arena. Vidare är det en liten arena som tar in max 8 000 åskådare. Lägg därtill att semifinalerna spelas utan publik. Så är det obegripligt för mig varför marknaden öppnar med helt jämna odds i den första semifinalen och för att sedan droppa starkt på Managua FC. Inför returmötet har marknaden droppat ännu mer.

Marknaden erbjuder cirka 1,55 i odds på en rak Managua FC seger. Detta kan jag bara inte vara enig om. Som nämnt tidigare slutade Managua FC i toppen av tabellen. Managua FC vilade i kvartsfinalerna medan Ferretti körde över sitt motstånd. Båda lagen är riktigt skickliga i sina offensiv. I det första av två semifinalsmöten var båda lagen också starka i sina defensiv.

Ferretti och Managua FC är de enda två lagen som gjorde över 30 mål i ligan, på 18 omgångar. Managua FC kom på första plats och tog makalösa 42 poäng medan Ferretti kom fyra i tabellen och kammade hem 30 poäng. I kvartsfinalen av slutspelet vann Ferretti med hela 5 - 1 över tabellfemman Jalapa. Senast lagen möttes inbördes vann Managua FC mot Ferretti med 1 - 0.

Ferretti gjorde en lysande match senast i kvartsfinalen. De tog med sig den goda formen in till semifinalen och gjorde det väldigt tufft för Managua FC att bryta ner dem. Det är jag övertygad om blir fallet även här. Det blir inte enkelt. Managua FC ska vara en liten favorit till seger, men inte så pass att det erbjuds en bra bit över dubbla pengar på att Ferretti håller dem undan genom att spela oavgjort eller vinner matchen. Det är två bra lag som möts och detta möte blir, precis som det första mötet, jämnt.

Speltips Managua FC - Ferretti:
X2 - odds 2.37 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip