Hängmatch i Premier League mellan Man City-Arsenal väntar på ondagen.
Mitt speltips: Asian hcp -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Man City vinner med 2+ mål.
1.94 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

En match som såklart spelas i skymundan av CL-höjdpunkterna, men ändå är intressant. Räknar med ett City som gör en klart bättre prestation än i söndags mot Man United. Hade Jesus, Mahrez, Mendy, Walker och David Silva på bänken där, räknar med att flera av dessa roteras in här. Verkar dessutom som att Kevin de Bruyne kommer kunna spela en roll här. Kan han starta är det ett massivt plus för City. Men bara att han finns med som ett alternativ i truppen kan lyfta laget. Tänkbar startelva:

Ederson,
Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy
Gundogan, Rodri, Silva
Mahrez, Jesus, Sterling

Arsenal lyckades slå West Ham i lördags, efter ett sent segermål av Lacazette. Var dock verkligen ingen bra prestation och laget var tillbaka i gamla Emery-synder. Skapade väldigt lite, hade ett långsamt passningsspel och dålig skärpa. Ett bättre lag än West Ham hade straffat ett slarvigt Arsenalförsvar och gjort minst två mål. Xg-resultatet i den matchen:
0.99-1.56 (Wyscout) och 1.56-1.61 (Understat). Så en match där ett defensivt West Ham skapade väl så många chanser som Arsenal, trots att matchen var mållös länge.

Lider fortsatt av ytterbacksbrist där offensive Saka får vikariera till vänster medan högerbacksplatsen verkar fyllas av Sokratis nu när Bellerin dras med småskador. Solida ytterbackar som kan hantera Citys snabba yttrar är key för att få med sig något här, ser inte riktigt hur Arsenal ska hantera det spelet. Saknar också Torreira, vars bollvinnaregenskaper hade varit väldigt nyttiga här. Får i stället välja mellan trion Xhaka, Ceballos och Guendouzi - de mittfältarna bildar ett tamt centralt PL-mittfält. Tänkbart lag:

Leno,
Sokratis, Luiz, Mari, Saka
Ceballos, Xhaka
Pepe, Özil, Aubameyang
Lacazette

Visst har Arteta tagit kliv med Arsenal under sina 10 veckor som manager. Men truppen är tyvärr inte särskilt bra och laget är väldigt beroende av att Aubameyang hittar sätt att frälsa offensivt. Kommer krävas två-tre fönster innan Arsenal är med och utmanar på allvar. Laget är dessutom notoriskt svaga på bortaplan mot topplagen.

Man City har inte mycket att spela för i ligan egentligen, men de kan inte göra en lika svag prestation som senast. Med hemmaplan i ryggen och eventuellt KdB tillbaka måste de höja sig. Gör de en godkänd prestation slår de Arsenal relativt lätt, det är jag övertygad om. Har vunnit det här mötet två säsonger i rad med 3-1 och det känns som ett gångbart resultat även iden här gången.

Speltips Manchester City v Arsenal:
1 asian handicap -1,5 - odds 1.94 Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip