Seriefinal i Premier League på onsdagen när Arsenal gästar Man City.
Mitt speltips: Man City asian -1. Spelet sitter om de vinner med 2+ mål. Push och återbetald insats vid uddamålsseger. Förlust om Arsenal tar poäng. Spelet finns under fliken för asian hcp.

Arsenal är mitt lag i England och jag har sett varje minut den här säsongen. Att spela emot laget är alltid tråkigt, men hjärnan säger att det är rätt move här. För laget kommer in till den här matchen med en lite dunkel form. Tre raka kryss där endast det mot Liverpool går att betrakta som godkänt. Sex tappade poäng och den buffert de hade mot Man City är borta. Har gjort en jättebra säsong ändå, för det är lätt att glömma att typ ingen expert eller hobbytippare hade laget som ett topp fyra-lag inför säsongen.

Men att truppen inte är bred nog är något jag alltid varnat för när vissa sagt att titeln är så gott som klar. Nu har Arsenal haft lite tur som åkte ur inhemska cuperna tidigt, så de har inte spelat så många matcher. Åkte dessutom ut ur Europa League i en tidig slutspelsrunda, vilket blivit lite av en negativ vändpunkt den här säsongen. För i den matchen gick både Saliba och Tomiyasu. Fransmannens Salibas lugn behövs som motvikt för den hetsige Gabriel. Brassen har varit betydligt sämre utan Saliba. Tomiyasu hade varit en bra ersättare (antingen som mb eller som hb med inflyttad Ben White) än Rob Holding. Holding är en bra truppspelare som kan hoppa in i en enstaka ligamatch på hemmaplan mot sämre lag (Leeds och Crystal Palace exempelvis), men när det brinner till håller han inte. Tyvärr. Det smittar av sig på Gabriel - som är bredvid Saliba men stirrig och misstagsbenägen bredvid Holding.

På mittfältet har Partey en formsvacka. Han har varit bra hela säsongen, men dragits med småskador och jag undrar om han är helt frisk, en mindre känning hade förklarat hans svaga prestationer. Bjöd på ett mål mot West Ham, var svag mot Southampton och krönte insatsen med ett idiotiskt avslut från 40 meter på tilläggstid. Tyvärr för Arsenals del finns inte riktigt alternativen bakom Partey och han måste spela.

Offensiven har fortsatt levererat även om mycket hänger på Saka. Men de har släppt in elva mål de senaste sju ligamatcherna. Det blir svårt att vinna då. Arsenal måste vara nära maxprestation för att ta segrar - de har en höjd som kan matcha City, men inte samma höga lägstanivå.

City i säsongsbästa form

Man City går in i matchen med sin bästa form för säsongen. Från att de slog Arsenal med 3-1 på Emirates har de 11-3-0. Ett konstigt kryss mot Nottingham (den slutar oavgjort en gång på 100) och två CL-kryss i dubbelmöten där de hade råd att inte vinna. Tio av de elva segrarna under den här perioden har varit med två eller fler mål. Bra skadeläge (Foden kunde spela i helgens FA-cupsemi efter att ha gått skadad). Det enda som talar emot City i titelstriden är att de kommer spela så många matcher i maj månad. Men här och nu kan vi konstatera att returen mot Bayern blev relativt enkel sett till hur det kunde ha blivit (stenhårt i 120 minuter hade inte varit otänkbart). Spelade sedan på halvfart i FA-cupsemin mot Sheffield, men vann ändå med 3-0. Rodri, Ederson, Kdb, Ruben Diaz och Stones med noll spelade minuter. Haaland, Grealish, B Silva och Gundogan togs av tidigt. Det är typ hela startelvan mot Arsenal. Så även om City har spelat och kommer spela många matcher kommer de vara rätt fräscha till just den här matchen. Tre vilodagar inför Fulham borta i helgen.

Så nog är Man City all in här. När lagen möttes på Emirates saknades visserligen Partey för Arsenal. Slutade till slut 3-1 till City efter att Arsenal varit bra med, men där jag hade känslan att Man City hela tiden hade en högre växel att sätta in. Varje match är unik och så, men Citys facit mot Arsenal i ligan är brutalt, räknar det till elva raka segrar. Negativt är det inte att ha ett sånt övertag i alla fall.

Man City har högst höjd i världen. Arsenal kan matcha hyfsat bra om de har dagen och kan spela med bästa möjliga lag. När så inte är fallet har jag svårt att se hur ett utvilat och formstarkt Man City inte vinner.
This is the stats tab
This is the post tip