Speltips: Manchester City rak seger till 1.97 hos Expekt .
—-
Det har blivit dags för en av, om inte den största, matcherna den här Premier League-säsongen när Arsenal reser till de blå delarna av Manchester för att ta sig ann City på Etihad Stadium.

Detta är givetvis en match som kommer sätta tonen för hur den här säsongen kommer te sig.
Arsenal är just nu i serieledning på målskillnad före Liverpool, men City skuggar tätt bakom med endast en poäng upp.

Känslan på förhand är att Arsenal åker till Etihad och är ganska nöjda med att dela på poängen. Självklart vore det ett rejält ”statement” att åka och slå City på bortaplan i det här skedet av säsongen, men att hålla City bakom sig är nog än viktigare.

Det är två formstarka lag som ställs mot varandra. Det är två fullkomligt suveräna lag och en väldigt spännande match väntar.

City växlar upp när allt sätts på sin spets

Inför en så pass oviss match som denna där så mycket står på spel har jag svårt att blunda för Manchester City på hemmaplan.
Man är ohyggligt starka hemma på Etihad Stadium, och är det något lag som ska gå segrande ur den här matchen är det enligt mig City.

Arsenal är som sagt otroligt bra, men att åka till Manchester och stå emot detta City. Det vet jag inte om man har i sig.

Arsenal kommer åka till Etihad och spela sitt spel och försöka göra det jobbigt för City, och då handlar det för City om att komma upp i nivå. När allt ställs på sin spets vet vi vad City brukar kunna prestera, och detta känns som ett sådant tillfälle.

Hade denna match spelats på Emirates Stadium i London hade jag nog tänkt annorlunda. Men på grund av Citys otroliga hemmafacit där man inte förlorat ännu den här säsongen känns det raka spelet på Manchester City seger till 1.97 som för bra för att inte ta. Oddset hittas och spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip