Fullsmockat schema för Manchester City nu – tre matcher på åtta dagar.
Veckans Champions League-match slutade 2-2 mot Lyon, efter en målglad andra halvlek där Agüero slog in kvitteringen. Nu gäller att sadla om och fokusera på vad som komma skall – Bournemouth hemma på Etihad Stadium.

Tabell:
1. Man City 13 11 2 0 40/5 35p D W W W W W
8. Bournemouth 13 6 2 5 22/18 20p W D W L L L

Ett kombinationsspel här som finns att hitta hos Bethard under fliken "Populärt". Manchester City vinner och att det är Ö1,5 mål i halvtid.
Jag tycker inte att detta spel är alltför dumt – speciellt inte till 1,71x pengarna.
Pep Guardiola lär ånga på sina spelare rejält här, från start. Det är ett tufft matchande nu med flera matcher under en kort period. Pep lär vilja försöka stänga denna match så snabbt som möjligt. På tisdag väntar Watford på bortagräs, för att senare resa till London och möta Chelsea till helgen.

Sedan finns det brister i The Citizens försvar, speciellt i matcherna som blir målrika.
Den svaga punkten i den ljusblåa försvarslinjen får väl ändå stavas Fabian Delph, har stått för några tabbar redan när han väl fått speltid. Förväntas få det nu när Mendy är skadad. Manchester City har läckt mål hemma mot Man United senast, Southampton, Lyon, Newcastle och Huddersfield denna säsong so far.
Detta är alltså lag med offensiva krafter som får anses betydligt sämre än Bournemouths.

Bournemouth imponerar denna säsong, möjligen aningen ojämna men jag tycker de spelar en underhållande fotboll. Ligger på en sjätteplats över de lag som gjort flest mål.
King, Wilson och Fraser är otroligt viktiga för laget och bidrar mycket.
Dessvärre har Eddie Howe några skador att se över inför mötet med City. Adam Smith, som oftast spelar på högerkanten är skadad och missar matchen. Även Jefferson Lerma, den defensiva mittfältaren, missar mötet då han är avstängd. Två lite småtunga avbräck för Bournemouth.

Laget har tre raka förluster i ligan men det ska sägas att Manchester United och Arsenal har varit två av tre motståndare. Mål gör dock oftast Bournemouth så offensiven är det inget fel på, kan vara rejält laddade nu för revansch efter tre raka uddamålsförluster. Jag hade inte alls blivit allt förvånad om City skulle släppa in ett mål bakåt här.

Skador
Manchester City: Saknar Mendy, de Bruyne, Gundogan, Bernardo Silva, Jesus, Mangala och Bravo. En aningen tung skadelista ändå sett till lagets intensiva spelschema.
Bournemouth: Jefferson Lerma är avstängd. Adam Smith missar pga skada. Mittfältaren Dan Gosling, som fick en smäll mot Arsenal senast, är ännu ett frågetecken. Om Gosling missar är Bournemouth kort på alternativ centralt.

Förväntade startelvor:
City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Deph - Sterling, Fernandinho, Silva - Mahrez, Aguero, Sané.
Bournemouth: Begovic - Francis, Cook, Ake, Daniels - Brooks, Cook, Gosling(?), Fraser - King, Wilson.

Pep Guardiola lär vilja pricka av denna match så snabbt som möjligt. Sedan är City väldigt flitiga på att gå ut hårt från minut ett. Spännande kontringsmöjligheter för Bournemouth här också som mycket möjligt kan hitta nätmaskorna.

SPEL: City & Ö1,5 mål i halvtid till 1,71x
2/5 units – hos Bethard , Goliath , OHMbet

Twitter@ HolmbergAke



This is the stats tab
This is the post tip