Speltips: Manchester City asian -2,5 till 2.32 hos X3000 .
—-
Det blev åtminstone ett litet hack i City-maskineriet senast när man endast fick med sig en poäng hemma på Etihad mot Chelsea. Rodri lyckades kvittera Chelseas ledning, men mer än så blev det inte.
En poäng mot Chelsea är såklart inte världens undergång, men det var trots allt en match jag förväntade mig mer av från City.

Bortalaget kommer från en mindre rolig historia. 4-1 mot Liverpool hemma på Brentford Community Stadium och nu endast en seger på de fyra senaste.
Visserligen har motståndet varit tufft, men jag tycker inte detta Brentford är speciellt bra. Bortsett från Ivan Toney besitter man inte mycket till spets, och det är ett försvar som släpper in betydligt fler mål än man gjort tidigare säsonger.

Revanschsuget City studsar tillbaka

Ett City som kommer med blodad tand efter en hel del missade målchanser mot Chelsea, tror jag Brentford kan få smaka på.
Revanschlusta lär finnas hos Pep Guardiola och hans lag, och man har heller inte råd att tappa många fler poäng i den här toppstriden om man vill hänga på, då Arsenal och Liverpool fortsätter vinna.

Brentfords schema har som sagt varit tufft. Tottenham, City och Liverpool har stått för motståndet i tre av de fyra senaste matcherna. Det MÅSTE ha satt sig både i huvudena och i kropparna, och jag har svårt att se hur man ska kunna stå upp emot ett revanschsuget Manchester City.

City väntas fortsatt få klara sig utan Jack Grealish och Josko Gvardiol, men i övrigt bör Pep man ha fullt manskap till sitt befogande.

Jag tror City studsar tillbaka och får utdelning på alla de missade chanser man hade mot Chelsea. Kunde ett skadeskjutet Liverpool slå detta Brentford med tre bollar tror jag definitivt ett hungrigt och frustrerat Manchester City kan göra samma sak hemma på Etihad.
Vi kliver på en djup asian lina, och spelar Manchester City asian -2,5 till 2.32 hos X3000 !
This is the stats tab
This is the post tip