Jag har hittat två spel som jag väljer att klicka, när Brighton reser till Etihad Stadium.

Nyblivna mästarna från Manchester ska spela sin sista hemmamatch för säsongen. Det firades rejält efter matchen i söndags mot Huddersfield, och jag ställer mig lite frågande till Citys motivation. Visst, det finns några rekord för Guardiolas lag att nå men som det såg ut mot Huddersfield så känns det inte något som man verkligen vill åt.

Brighton har, liksom Man City, inget att spela för. Kan ta några placeringar och tappa några beroende på hur det går i de två sista matcherna men det är inget som ändrar på något, egentligen. Laget tog en fin skalp i fredags när man vann mot det andra Manchesterlaget med 1-0 på hemmaplan.

Under 2,5 kort har gått under i Brightons tre senaste matcher. Tre matcher som man kunnat spela avslappnat i och haft roligt på planen utan att ha kniven mot strupen. I Citys fall har 2/3 senaste matcher gått under, det var Huddersfield som lyckades få tre kort senast. Främst för att man offrade sig, då pinnen man hade i slutet var värdefull för nedflyttningsstrecket. Brighton är inte i den situationen, utan det bör bli en ganska snäll match.

Jag spelar även Brighton under 2,5 hörnor. Grundar det här spelet främst på det stora bollinnehavet Man City kommer att ha i matchen. Huddersfield fick en hörna i helgen mot City, det lär bli något liknande för Brighton under onsdagen.

Jag spelar under 2,5 kort @ 1.87 hos LeoVegas med 4u.
Brighton under 2,5 hörnor @1.70 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip