Här luktar det överkörning. Man City -2,5 spelas mot Burnley. Tremålsseger krävs alltså.

Perfekt vecka för Man City, som kunde rotera stora delar av laget i ligacupreturen mot Burton. Är väl endast Danilo, de Bruyne och Agüero från den elvan som är aktuella för spel här. Spelade ett väldigt starkt lag mot Rotherham i första FA-cupomgången och lär bli liknande lag nu.

Tänkbar elva:

Ederson,
Walker, Stones, Laporte, Mendy,
Silva, Fernandinho, Kevin de Bruyne
Sané, Jesus, Sterling

Burnley krigar på i botten av PL. Ligger på plats 16 i tabellen och har flera nyckelmatcher i kampen om nytt kontrakt närmaste tiden. FA-cupen lär knappast vara topprioriterat.

Överpresterade kraftigt i fjol, då laget hade en enorm medstuds i många matcher. xG-statistiken har sett illa ut den här säsongen också, men poängutdelningen har varit mer rimlig. Har väl lyft sig en del senaste tiden, men är ändå inte helt såld. Roterade på en del positioner i sin första FA-cupmatch. Lär bli något liknande nu, men det spelar knappast särskilt stor roll då truppen är rätt jämn. Tänkbart lag:

Pope
Bardsley, Gibson, Long, Taylor
Brady, Hendrick, Westwood, Cork, McNeil
Wood

Citys form är brutal. Sju raka segrar, fem raka nollor. Visst, motståndet har varit beskedligt, men ändå imponerade att ösa in mål på sättet de gjort. Bra skadeläge ger en konkurrenssituation som triggar spelarna att leverera i varje match. Är både en och två klasser bättre än Burnley och ska ha toppchans på en ny klar seger igen.

3-0/4-1?

Speltips: 1 asian hcp -2,5 till oddset 1.76 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip