Topplaget Manchester City tar under måndagskvällen emot mittenlaget Burnley i 30:e omgången. För City är man säker två med marginal till trean medans första platsen även den är långt ifrån laget medans Burnley ligger i mitten utan någon riktig kontakt poängmässigt med varken botten eller toppen.

City "omstartade" mot Arsenal där man tog en stabil 3-0 vinst utan några problem alls, dock har första platsen glidit ifrån laget och titeln är utom räck håll för laget. City är ett oerhört spelskickligt och offensivt lag med många tekniska lirare och de har man även bevisat under säsongen då man har gjort hela 71 mål vilket är mest i ligan.

Burnley spelar för första gången sedan omstarten och det är en tuff uppgift som väntar laget få man ska till City, innan "uppehållet" visade man dock på fin form med sju raka matcher utan förlust. Men nu ska man till Citys hemmaplan och spela vilket kommer innebära mycket en mot en dueller och mycket fart från hemmalaget, jag förväntar mig ett bortalag som backar hem och ligger lågt med backlinjen för att sedan kontra.

Jag förväntar mig en matchbild där Burnley backar hem och låter City föra matchen, men så fort hemmalaget närmar sig Burnleys box tror jag på ett aggressivt försvarande lag som verkligen smäller på och spelar tufft. Med Citys extremt tekniska lirare i B Silva, Mahrez, Sterling och De Bruyne etc tror jag det kommer smällas på och bli mycket avblåsningar i Citys farvör, mitt speltips blir därför att Burnley tar flest kort till 1.98 gånger pengarna på Casumo mm.

Speltips Man City vs Burnley:
Burnley får flest kort - 1.98 Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip