Pep Guardiola och hans Manchester City har en mycket viktig vecka framför sig, en vecka som kan ta klubbens säsong från magnifik till medelmåttig. Men det tror väl ingen?
Under onsdagen ställs klubben hemma mot Cardiff i ligan, för att senare i helgen möta Brighton i semifinal av FA-cupen och tillslut Tottenham i Champions League på tisdagen nästa vecka.
City har en bred trupp, det vet vi alla, men om de tar en klar ledning här tror jag inte att Pep går för utskåpning direkt. Klart är dock att Aguero missar matchen och på tisdagens PK hintade Pep även för rotation på andra positioner.

Tabell:
2. Manchester City 31 25 2 4 81/21 77p
18. Cardiff 31 8 4 19 28/59 28p

Citys senaste bortamöte med Fulham började med två tidiga mål, många trodde då på utskåpning men matchens slutresultat skrevs till "bara" 0-2.
Tuff vecka väntar för Manchester City med tre matcher på sex dagar.
Tror vi får en rotation på flera positioner i onsdagens match mot Cardiff, vilket även Pep har hintade om.

Tuff förlust för coachen Neil Warnocks Cardiff i söndagens match mot Chelsea. Klubben spelade väl, med det lilla bollinnehavet de hade, men Azpilicueta och Loftus-Cheek hade andra planer.
Burnley ligger på en 17:e plats och säker mark i tabellen. Cardiff har fem poäng upp dit, dock med en mindre match spelad. Riktigt viktiga poäng står på spel nu och det förklarar Warnocks besvikelse efter förlusten mot Chelsea.

Skador

Man City: Aguero, Mendy, Kompany, Delp och Bravo saknas.
Cardiff: Richards, Bamba, Paterson och Connolly saknas här.

City har pressen på sig – samtidigt som Pep har planer på att rotera. Cardiff behöver poäng och kommer kämpa rejält. City ska dock hålla dem i styr. Men kommer Pep ställa upp med tillräckligt krut i elvan för att göra +3 mål framåt? Tveksamt

SPEL: Man City och under 4,5 mål till 1,72x
2/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip