Manchester City ska ta tre poäng för att hålla Liverpool bakom sig i ligan.

Det är två klubbar som spelar i samma serie men samtidigt på två helt olika nivåer. Det skiljer massvis mellan lagen när det kommer till spelarkvalité men det är främst ekonomin som skiljer dessa två lagen åt.

Manchester City kan rotera och stora delar av bänken lär få speltid med tanke på att det är match på lördag och tisdag nästa vecka. När det gäller tre poäng ska det inte ha någon större betydelse för Citys breda trupp kryllar av kvalité oavsett vilka Pep ställer ut på planen.

Cardiff hade otur i söndags mot Chelsea. De förtjänade att få något från den matchen. En domarmiss gav 1-1 från en offside och 2-1 kom genom Loftus-Cheek på övertid. Neil Warnock var minst sagt förbannad på domarteamet för att han vet mycket väl hur viktiga de poängen hade varit för Cardiff. Det blev istället en känsla av tomhet och uppgivenhet när de lämnade arenan - inte den uppladdningen man vill ha när City väntar på bortaplan.

Det ska vara spel åt ett håll i den här matchen. Cardiff försök är att hålla nollan så länge det går man det ska inte räcka långt om City kommer upp i någorlunda nivå. Det var en dominans när lagen möttes i Cardiff som jag sällan skådat av ett bortalag. Cardiff hade ingenting att säga till om och matchen slutade 5-0.

Cardiff fick en hörna på hemmaplan och efter matchen i söndags så har jag svårt att tro hur de ska mäkta med tre hörnor på Etihad. De ska inte vara 1.83-1.83 i mitt tycke. Underspelet ska vara klar favorit.

Jag spelar Cardiff under 2,5 hörnor @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip