Stormatch väntar på Etihad Stadium när Manchester City ska försöka ta revansch på Chelsea.

Manchester City kommer till matchen med tron på att ta över första platsen från Liverpool i ligan. Pep gick hårt ut på presskonferensen och sa att det är som en final den här matchen. Finns inget utrymme i dagsläget för en plump utan varje match måste vinnas om laget ska komma ikapp Liverpool.

Chelsea vann som sagt mötet på Stamford Bridge i december men det ser annorlunda ut inför den här matchen. Chelsea är varken i formen eller med den tron som Sarris lag hade i början av säsongen. Förra bortamatchen slutade i katastrof mot Bournemouth, då laget förlorade med 4-0. Bortamatchen innan dess var det 2-0-förlust mot Arsenal.

City ska vara numret för stort på hemmaplan och det tror jag visar sig under 90 minuter. Laget går vanligtvis över den här linan i sina hemmamatcher och trots att Chelsea står för motståndet så ska de ljusblåa ha bra chans att få 15 skott. Det som är positivt att möta ett bättre lag är att om Chelsea hamnar i underläge så kommer de försöka göra något åt det och på så sätt öppna sig bakåt. Sämre lag på Etihad fortsätter på samma väg trots baklängesmål eftersom då tänker lagen mer på att hålla nere siffrorna än att våga göra något framåt.

Jag spelar Man City över 14,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip