Stormatch på Etihad Stadium denna söndag när Chelsea ska försöka återupprepa höstens prestation mot just Pep Guardiolas City på Stamford Bridge.
Det är dock inte allt för mycket som lutar åt Chelseas fördel här. Manchester City är ruskigt starka på hemmaplan och Chelsea är alldeles för ojämna för att stå upp mot ligans just nu bästa offensiv. Har även haft problem med bortaspelet i de senaste omgångarna.

Manchester City har studsat tillbaka efter 2-1-förlusten mot Newcastle i mellandagarna.
3-1 hemma mot Arsenal och 0-2 borta mot Everton i de två senaste matcherna.
Någon som har sträckt på sig rejält är Sergio Aguero i offensiven. En förmåga att alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle.
Nästintill omöjligt att lista ut hur Pep formar sitt mittfält, vilket pekar på den otroliga bredd som laget sitter på.
City har ingen CL-match nästa vecka, som flera andra lag har, och kan därmed forma sitt absolut bästa tillgängliga lag här.
Laget har gjort minst två mål i deras 14 senaste matcher hemma på Etihad (ligaspel) där det enda poängtappet kom mot Crystal Palace.
Pep Guardiola får klara sig utan Bravo, Kompany och Mendy.

Chelsea kommer till detta stormöte efter en utklassning mot Huddersfield. Lånet Gonzalo Higuaín fick näta två gånger om – bra för fransmannens självförtroende för att hjälpa Chelsea med målskyttet.
Tycker dock inte att man ska hylla laget efter 5–0-vinsten mot Huddersfield allt för mycket. Det är ligans klart sämsta lag och såg bedrövliga ut i mötet med Chelsea.
I matchen dessförinnan blev Londonlaget totalt förnedrade av Bournemouth där ingeting fungerade för laget.
Och här blir motståndet betydligt tuffare.
Har även EL-spel kommande veckan där Malmö FF står för motståndet.
Lagets lovande 18-åring, Callum Hudson-Odoi, är förkyld och förblir ett frågetecken inför mötet med Manchester City. Även Gary Cahill är osäker.

Chelsea har två raka förluster på bortaplan och ser aningen ojämna ut. Manchester City är riktigt giftiga i offensiven och ser som starkast ut i stormatcherna. Liverpool besegrade Bournemouth under lördagen och här gäller det för City att hänga på. Aguero är i en riktigt fin form med fyra mål i de tre senaste ligamatcherna. Ska ha god chan still tre poäng hemma på Etihad.
Man City:
Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Laporte; De Bruyne, Fernandinho, D Silva; Sterling, Aguero, Sane

Chelsea:
Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Barkley; Willian, Higuain, Hazard

Spel: Man City -1 asian till 1,80x
(pengarna tillbaka vid uddamålsvinst)

2/5 units - hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip