Man City inleder CL-gruppspelet mot Crvena Zvezda.
Mitt speltips: Man City att göra över 1,5 mål i första halvlek. Finns i fliken för halvtid och därefter antal mål för hemmalaget.

Enorm klasskillnad på de här lagen. Favoritrankade regerande CL-mästarna Man City mot ett av de lägst rankade lagen i den här CL-upplagan.
Allt handlar väl om hur sugna Man City är på den här matchen och huruvida de kommer rotera i startelvan eller inte. Inlett ligasäsongen perfekt och i helgen är det "bara" Nottingham på hemmaplan som väntar. Saknar KDB pga skada, men jag skulle gissa på att det blir en rätt okej startelva i och med att det ändå är Champions. Lär bland annat ha en het Haaland som vill ta den skytteligatiteln (också).

Man City gjorde tio mål på tre gruppmatcher i fjol (FCK, Dortmund och Sevilla).
Säsongen innan gjorde de tolv på tre gruppmatcher (Leipzig, Brugge, PSG).

Så Pep har en historia av att göra det bra i gruppspelet, vilket inte är så konstigt med tanke på klassen på laget.

Crvena Zvezda får det svårt

Röda Stjärnan hade fått det väldigt svårt i PL över en hel säsong. Skicklig klubb som ofta är med i Europaspel, men svårt räcka till mot de bästa lagen. Minns hur de torskade 5-0 mot ett svagt Spurs för ett par säsonger sedan till exempel. Släppte in åtta mål på tre bortamatcher i Europa League-gruppspelet i fjol - mot helt annat motstånd än det här.

Jag tror Man City sätter fart på den här matchen från start. Lär vilja döda det här för att sedan kunna rotera in lite spelare och spara energi. Är de bara hyggligt påkopplade bör de ha bra chans för nätrassel ett par gånger redan första 45.

Väljer det här spelet snarare än någon hcp-variant då det inte är otänkbart att Man City bara spelar av en klar ledning.

Speltips: Man City att göra över 1,5 mål i första halvlek.
This is the stats tab
This is the post tip