Speltips: Under 3,5 mål i matche till 1.86 hos Luckysports.
—-
Dags för returmöte mellan Manchester City och FC Köpenhamn.

City lyckades få med sig 3-1 från Parken i det första mötet mellan lagen, vilket såklart ger FCK ett berg att bestiga i det här andra mötet. Känslan är att man definitivt hade behövt få ett resultat på hemmaplan för att ha någon som helst susning i detta dubbelmötet.

FCK kommer även från en förlust senast mot Midtjylland med 2-0, där man även fick Viktor Claesson skadad och han kommer missa den här matchen.
Förlusten gjorde att man halkade efter en aning i toppen av ligaspelet, där man nu har tre poäng upp till serieledande Midtjylland.

City kommer från ett frenetiskt Manchester-derby där man tillslut lyckades vända 0-1 till 3-1 hemma på Etihad.
Man var fullständigt överlägsna matchen igenom, trots att det faktiskt satt rätt långt inne.
Phil Foden klev fram och gjorde både 1-1 och 2-1 innan Erling Håland fastställde resultatet till 3-1.
Känslan är att City börjar växla upp, både spelmässigt och kvalitétsmässigt. Formstarka spelare och en defensiv som ser bra ut.

City vinner kontrollerat

Jag ger som väntat inte FCK speciellt stora möjligheter till att göra match av detta.
Jag får även känslan av att City lär gå in med inställningen av kontroll snarare än full fart framåt.
I ett dubbelmöte där man har grepp om det känns det rimligare att behålla den ledningen, snarare än att gå för en väldans massa fler mål.

Jag tror City kommer ställa upp med en stark elva, men man kommer nog inte vara främmande till att göra ett par byten hyfsat tidigt när butiken känns stängd.

Nej, jag tror inte på någon flygande och svängig historia. Jag ser framför mig en kontrollerad City-seger, och väljer därför att spela under 3,5 mål i matchen till 1.86 hos Luckysports!
This is the stats tab
This is the post tip