Asian handicap under 4 mål - bet365 .
Spelet innebär vinst vid tre mål eller färre.
Pengarna tillbaka vid exakt fyra mål.
Förlust om det blir fem mål eller fler.

Med två omgångar kvar att spela hittar vi City i topp med fullpott. Feyenoord däremot har samtliga förluster i i Champions League i höst och är rätt så säker på att man kommer hamna på fjärde plats i gruppen.

1 Man City 4 4 0 0 12-3 12
2 Sjachtar Done 4 3 0 1 7-5 9
3 Napoli 4 1 0 3 7-9 3
4 Feyenoord 4 0 0 4 3-12 0

Manchester City går fortsatt urstarkt den här säsongen. Sköljer bort allt som man ställs inför och med den breda truppen som Pep sitter på så är det svårt att se att man inte kommer gå väldigt långt i årets upplaga av Champions League. Det behövs en seger för att säkra första platsen i gruppen, och den chansen tror jag man tar redan i den här matchen.

Feyenoord går inte lika bra, vare sig i Europa eller hemma i Holland. Noll inspelade poäng i gruppen och endast en sjunde plats i ligan. Tror knappt att Feyenoord tror på det här när man åker till Etihad. Med tanke på hur första matchen i Holland såg ut så kommer Feyenoord backa hem och försöka hålla ned siffrorna så gott det går. Jag tror att de kommer lyckas, någorlunda.

City behöver inte rusa framåt. Spelar med ett stort självförtroende och litar på att man kommer vinna det här även om man inte gör ett tidigt mål. Bolagen tror på massa mål i den här matchen men jag tror inte riktigt City kommer bjuda upp. Känns som det kommer bli lite avvaktande och tråkig match där City ändå vinner med 2,3-0.

Jag spelar asian handicap under 4 mål @1.86 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip