Manchester City tar emot Fulham i Premier Leagues femtonde omgång!

Hemmalaget Manchester City har fortsatt två poäng upp till serieledande Arsenal, men fortsätter att imponera spelmässigt. Någon större genomgång av City behövs nog inte. Värt att notera är dock att Erling Håland fortsatt är tveksam till spel efter att ha missat Citys 3-1 seger mot Sevilla i Champions League.

Fulham dock, där ser jag möjligheter!
Bortalaget befinner sig på en mäkta imponerande sjundeplats i Premier League. Spelet må inte alla gånger se bländande ut, men en stark defensiv och en spjutspets av rang räcker uppenbarligen långt!
Anfallsstjärnan Aleksandar Mitrovic fortsätter ösa in mål för nykomlingen, och faktum är att spelarna runt omkring honom också gör det bra. Andreas Pereira och Willian har kommit igång ordentligt och förser Mitrovic med chanser stup i kvarten.

Jag tog mig en titt på hur Fulham har presterat i tidigare möten mot ”Big six” klubbarna den här säsongen, och faktum är att man har gjort mål i samtliga matcher.

Tottenham - Fulham 2-1
Arsenal - Fulham 2-1
Fulham - Liverpool 2-2

Prestationerna i dessa matcher har också varit bra, speciellt i matchen mot Liverpool där man nästan förtjänade tre poäng.

Jag tror självklart att City kommer föra den här matchen, och troligtvis även vinna den. Men att Fulham gör en bra prestation och gör mål tror jag inte alls är omöjligt.

Jag tror på Mitrovic och Fulham här, och mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till fina 1.95 hos bet365 !


Förväntad startelva City:
Ederson - Stones, Dias, Laporte, Cancelo - Rodri, Silva, De Bruyne - Grealish, Alvarez, Foden.

Förväntad startelva Fulham:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Willian, Pereira, Kebano - Mitrovic.

This is the stats tab
This is the post tip